![]() |
Re: Poze cu masinile dvs
Quote:
|
5 Attachment(s)
:love::love::love:
|
Frumushica masina. Capota nu e de carbon, nu?
|
Shaved doors nu-i rau arata bine,dar o intrebare:ai avut probleme cu deschiderea lor pe timpul iernii cand ingheata chederele?Eu trag de manere cand ingheata(acum am uns toate chederele cu silicon uleios si nu mai sunt probleme)
Frumoasa masina km fara probleme. |
frumoasa.....asa ai cumparat o sau ai mai tu ceva pe ea? sa pui si niste poze cu interiorul....nu iti e frica sa umbli cu gume de vara?
@3xtreme-logic ca nu e din carbon capota, nu se vede destul de clar? |
2 Attachment(s)
E ultimul meu post pe acest topic...Mi l'ati facut varza !
|
ai numai pe spate Shaved doors ??
|
Quote:
P.S.:Am vrut si eu sa va zic de locatia aia pt poze da ma gandeam ca nu o sa vreti. @VBogdan: Ma gandeam eu ca nu e din carbon, dar mai stii? Ca poate a acoperit-o cu folie.:D |
2 Attachment(s)
vineri am terminat-o, k la inceput nu era asa ... am sa pun si o poza cum era la inceput si cu jantele mele, k acelea de mai sus nu sunt ale mele, cu toate k sunt frumoase.
am o intrebare, poate stie cineva, cam cat costa chestiile alea de sarit portiera dak nu ai manere si pe unde as putea gasi k sa stiu dak scot si manerele pe fata :D |
Foarte frumoasa ti-a iesit masina, ycs!Am vazut-o si in seara asta. Multi km fara probleme!:D
|
ms mult, bafta si tie ;)
|
Quote:
PS : cheta tura viitoare ptr ca l'ati suparat |
felicitari pentru masina...ai avut treaba multa vad.....cam cat a costat investitia si cat timp a durat?
|
5 Attachment(s)
Daca tot veni vorba, cateva poze mai vechi,dar mai urmeaza imbunatatiri :twisted:
Attachment 803211Attachment 803199 Attachment 803197Attachment 803196Attachment 803198 |
frumoasa masina so stapanesti sanatos fara evenimente
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning