Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   Impreza WRX - TOBA^ (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/77861-impreza-wrx-toba.html)

26WRC 27-01-11 11:39

Re: Impreza WRX - TOBA^

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4025429)
Clar o sa particip si la Bucovat,nu mai scap de cioara acum ...sta asta pe capul meu in fiecare zi ..ce ai facut ?cum merge treaba? uite o masina... nu e buna aia ... e super cioara asta ...il cunosc de 8-9 ani si tot asa a ramas... aaa am uitat sa va spun ca anul acesta din partea A.C.S Anonymous Motorsport speram sa participam circa 6 masini la VTM! pana acum au fost achizitionate 2 masini ! Dacia Logan (ex:Andrei Tentean SKN) si Opel Astra GSI (ex: Cioara CR).

Foarte tare!!:D Felicitari pentru initiativa;) Succes la sponsori, timpi buni pe urcari si Cupe evident:-);)

TOBA^ 27-01-11 11:47

da... buna aia cu sponsorii ...chiar avem nevoie... daca aveti cunostinte care vor sa investeasca in publicitate , noi oferim 10%-15% din valoarea sponsorizarii!pentru mai multe detalii despre ce oferim noi in schimbul unei sponsorizari astept un PM !deci in mare cine aduce sponsori primeste comision !:D nu stii de unde sare iepurele !

clau91 27-01-11 12:14

Ma bucur ca nu lasi cursele de drag.....ar fi fost pacat. Mult noroc in ceea ce ti-ai propus :)

TOBA^ 27-01-11 12:28

Cum sa las DRAG-ul???:))) sunt pe locul 1 !!!! poate unii zic ca sunt nebun ... dar acolo e baza pt mine momentan ... ma simt in largul meu acolo , prieteni,amintiri,club,cunostinte,etc ...asa ca am incercat sa le fac pe ambele separat ...Drag - Subaru si VTM -VW

Gabi 27-01-11 12:35

O sa vezi ca si la coasta sunt oameni de toata isprava (daca-i ai pe Cioara si pe Duta prin zona... te-ai scos :lol:).

clau91 27-01-11 12:39

Da,ai foarte mare dreptate.Daca bugetul iti permite sa le faci pe ambele...de ce nu?
Iti doresc mult succes ! asteptam rezultate de la tine...macar cat ai la drag :D

zGb 27-01-11 12:46

tre sa faci cumva pe viitor toba ca suna urat liniute-subaru si vtm-vw pt numele lui Dumnezeu :) ma bucura directia pe care ai apucat-o, spor la treaba!

TOBA^ 27-01-11 15:37

Multumesc !
ZGB:am zis CLAR ca pt inceput Suabru -liniute si VW -VTM...Nici Bugetul nu imi permite si nici nu vrea sa invat pe subaru ,ale VTM-ului... :) momentan!!!
GABI : stiu ca si la costa sunt oameni ...ca am si acolo multi prieteni si multe cunostinte ...
cat despre Cioara si Dutu ...primul lucru care mi-a zis Cioara cand a auzit ca ma bag si eu ,a fost ,,pfoaa sa vezi ce nebunii facem ...sa vezi cat bem ... ne dau astia afara'':)))))

TOBA^ 01-02-11 10:35

48 Attachment(s)
Acum am primit si eu niste poze de la cursa SLATINA !!!

Provenzano 01-02-11 12:10

daca nici masina asta nu iese in evidenta Atunci care?:rolleyes2

FIRu. 09-02-11 22:15

frumos subaru ...bafta in continuare .
fiat'u? pt ce il pregatesti?

S_I_GTR 09-02-11 23:59

Frumos exemplar...bafta incontinuare la tot ce ti-ai propus pt anul 2011;)

TOBA^ 10-02-11 08:08

multumesc!Fiatul este pt VTM !dar poate trec cu el si putin pe la drag !!!

clau91 10-02-11 13:25

Pana la urma ai achizitionat Fiat? nu ai mai luat Golf ? :)

TOBA^ 11-02-11 11:27

nu am mai cumparat golful ... acum este un fiat care este in service pt noul proiect :!
cand este gata o sa pun poze,si o mica descriere!

All times are GMT +2. The time now is 03:19.

- Copyright 2026 4Tuning