![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
Quote:
|
da... buna aia cu sponsorii ...chiar avem nevoie... daca aveti cunostinte care vor sa investeasca in publicitate , noi oferim 10%-15% din valoarea sponsorizarii!pentru mai multe detalii despre ce oferim noi in schimbul unei sponsorizari astept un PM !deci in mare cine aduce sponsori primeste comision !:D nu stii de unde sare iepurele !
|
Ma bucur ca nu lasi cursele de drag.....ar fi fost pacat. Mult noroc in ceea ce ti-ai propus :)
|
Cum sa las DRAG-ul???:))) sunt pe locul 1 !!!! poate unii zic ca sunt nebun ... dar acolo e baza pt mine momentan ... ma simt in largul meu acolo , prieteni,amintiri,club,cunostinte,etc ...asa ca am incercat sa le fac pe ambele separat ...Drag - Subaru si VTM -VW
|
O sa vezi ca si la coasta sunt oameni de toata isprava (daca-i ai pe Cioara si pe Duta prin zona... te-ai scos :lol:).
|
Da,ai foarte mare dreptate.Daca bugetul iti permite sa le faci pe ambele...de ce nu?
Iti doresc mult succes ! asteptam rezultate de la tine...macar cat ai la drag :D |
tre sa faci cumva pe viitor toba ca suna urat liniute-subaru si vtm-vw pt numele lui Dumnezeu :) ma bucura directia pe care ai apucat-o, spor la treaba!
|
Multumesc !
ZGB:am zis CLAR ca pt inceput Suabru -liniute si VW -VTM...Nici Bugetul nu imi permite si nici nu vrea sa invat pe subaru ,ale VTM-ului... :) momentan!!! GABI : stiu ca si la costa sunt oameni ...ca am si acolo multi prieteni si multe cunostinte ... cat despre Cioara si Dutu ...primul lucru care mi-a zis Cioara cand a auzit ca ma bag si eu ,a fost ,,pfoaa sa vezi ce nebunii facem ...sa vezi cat bem ... ne dau astia afara'':))))) |
48 Attachment(s)
Acum am primit si eu niste poze de la cursa SLATINA !!!
|
daca nici masina asta nu iese in evidenta Atunci care?:rolleyes2
|
frumos subaru ...bafta in continuare .
fiat'u? pt ce il pregatesti? |
Frumos exemplar...bafta incontinuare la tot ce ti-ai propus pt anul 2011;)
|
multumesc!Fiatul este pt VTM !dar poate trec cu el si putin pe la drag !!!
|
Pana la urma ai achizitionat Fiat? nu ai mai luat Golf ? :)
|
nu am mai cumparat golful ... acum este un fiat care este in service pt noul proiect :!
cand este gata o sa pun poze,si o mica descriere! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning