![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata.
|
Era si timpul...sa apari bv inca o data pt masina ta e superba...bine ai venit printre noi..
|
cel mai tare...respect...se pare k bodyspeed sa tinut de cuvant cand a zis k o sa-si fak si dany user pe forum...bine ai venit printre noi dany...e o onoare sa te avem printre noi:lol:
|
tot respectul ptr tine si masina ta ;)
|
am uitat ceva explica si mie k pana la urma nu sa explicat ce e cu filmu cu lambo???
|
copilasi....stati cuminti si nu va puneti cu el{Pmd}
RESPECT Dany Dany,vad ca multi nu stiu de tine si nu stiu cu cine se pun. noi stim cum sta treaba,...bravo |
Dany mersi mult pentru sfat esti super de treaba tot respectu meu pentru munca care ai depus-o la PMD ti-am vazut-o in multe filmuletze si am vazut-o si la 4tuning days e marfa am vrut sa te intalnesc si pe tine personal da nu erai pe langa masina .defapt initial vorbisem cu claudiu baiatu la care ai fost tu cazat cat a fost salonu ca eu stau la 3 strazi de el sa merg cu voi la salon dar pana la urma am venit singur
|
bravo frate ..felicitari pt masina ;) app am si eu un olcit:) si m-am hotarat sal modific
|
Quote:
|
e tare de tot !!!
|
bine`ai aparut printre noi Dany.. ceva planuri de viitor pt PMD?
P.S.: cred ca nu mai are rost sa spun ca masina e superba, finutã (am atins`o) |
frumoasa masina ;)
PS: Bine ai venit ! :-) |
felicitari pt masina , si pt munca depusa ;).. e super . am vazuto si la 4t day ;)
|
Frumos Olcit:D , nu stiu ce i-ar mai trebui la masina asta sa arate mai frumos8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning