![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
Quote:
BAFTA . |
Quote:
VORBEAM SI EU:D;) |
poate nu am nimerit bine dar am cautat o pagina pe care se scrie in fiecare zi.
acuma intrebarea mea e urmatoarea : se poate instala o turbina pe un galant din 98 2.0 benzina 140 cp cutie automata? va multumesc anticipat |
Quote:
|
salut dane , ai uitat tati de mine. asta e....
|
ai vandut maisna sau o mai ai????mai pune poze cu ea ca e frumoasa
|
2 Attachment(s)
Quote:
ACUM ASTEPT HARTA MARE DIN AUSTRALIA DIRECT DE LA MICROTECH;) SA VEDEM CE O IESI:D. |
Dane, vad ca pe forum esti la zi....Dar te feresti sa imi mai raspunzi la telefoane, nu imi spune ca iar l-ai uitat la firma, oricum si aia era o vrajeala aiurea...
Mai sunt cateva zile si se face un an de cand ai datorie la mine, ce draq... Te lauzi pe aici ca faci , ca dregi, na , sa vada lumea cat esti tu de corect... A mai ramas un c***t de datorie, ziceai ca nu te ineci ca tiganul la mal... da de unde... Poate imi raspunzi acum la telefon. |
frumoasa rau masina
|
Intrebare....daca nu sunt prea indiscret....
Turbina cu ce ai imbracato........si mai ales de unde ai cumparat?? |
Quote:
|
pfoai :shock: deci de fiecare data cand ma uit laforumu tau e ca si cand as vedea o masina noua... bestiala si felicitari din nou :):rolleyes2
|
Decand am vazut prima data Mitsubishi-ul la VITANTIS am ramas uimit arata ca o masina din NFS superba masina
Sa o stapanesti sanatos ;) |
Am citit tot topicul "pe nerasuflate" si nu m-am putut abtine sa nu poztez si eu.E ceva impresionant ce ai facut cu aceasta masina ai demonstrat intr-adevar ca pasiunea nu are limite.FELICITARILE mele si RESPECT!!!! am vazut masina in aprilie live la Tuning Days si e superba
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning