![]() |
Re: Probleme politice
Votati-ma pe mine si promit sa-mi iau X5 :lol:
|
dak imi lasi mie fordu te votez !
|
Quote:
|
Si inca odata pensionarii o sa decida cine o sa conduca tara in urmatorii 4 ani :evil::censored: .
|
2 Attachment(s)
Ati primit chestia asta in posta? Ce parere aveti?
|
Quote:
|
Imi place fraza asta:
Quote:
Stati linistiti ca nici la Deva nu e mai bine. Cica s-au facut atatea sensuri giratorii pentru ca semafoarele consumau mult curent, dar gramada de reclame luminoase care au 2 x 2 metri si cubul miraculos din centru cu ce functioneaza ? |
Adevaratul motiv pentru scrisoarea aia e adapostul pentru caini care o sa fie la Ghelari si a fost cumparat locul de o ruda fooaaaaarte apropiata presedintelui de consiliu judetean ( nu dau nume ) si pe linie de partid ( din care face parte si domn primar ) se executa ordinele, adica exact pentru ce a fost sustinut in campanie.... Al 2-lea motiv ar fi fituica asta printata la o firma din oras care are straaaanse legaturi cu dl primar. O fituica/ locuitor din banii nostrii evident.
|
moaaa baieti cu primaru asta sa va tineti dupa ce se usuca apa de pe jos dupa ninsoare ca apar niste cratere de pamantu de pe Luna ni se pare plat :) ... cat despre cainii comunitari propun 2 chestii :
- cei care ii iubesc si ii protejeaza sa ii tina in casa si sa aiba grija de ei - cat despre restu ... HANG THEM ! (la faza asta ajut cu placere) Acu poate o sa ma credeti sadic si nemilos da caine caine dar cand te vezi cu el de picior parca nu mai ii asa prietenos |
Parerea mea e ca fituica asta e raspuns la "Cartea de oaspeti" de pe site-ul primariei care a disparut subit in urma zecilor sau chiar sutelor de nemultumiri postate acolo....chiar acum vreo 2 zile in urma.
|
Quote:
|
da parca nu mai aveau voie controale de rutina ?? ... nu mai au la cine da amenzi deja ?
|
Lasa-l ca si-o auzit el sunt sigur ca nu o sa mai opreasca Ford-ul in viata lui.
|
hmmm saraci caini deja au ajuns gratare in china..totusi sunteti cam cruzi ar trebui adunati de pe drumuri ca nici asa nu se poate dar si cei care se lauda ca iubesc animalele si ii protejeaza ar trebui si ei sa suporte o parte din cheltuielile afarente daca tot sunt asa mari iubitori de animale daca nu vorbesc doar asa ..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning