![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce fac baietii ? cum a fost la cr dodo ?
|
frumos danny ...
MULTUMESC ca ne-ai ajutat sa ajungem la locu` de desfasurare ... pacat ca nu au fost mai multi ... dar ... ei au ratat !!! a fost destul de bine .. mi`a placut enorm Subaru STI - SKL ... a fost demential ... au venit si baietii de la Bucurestri .. Turcu si cu CTL`u .... pot spune ca m`am indragostit de pisicutza CTL :oops::oops::oops::oops::oops: |
3 Attachment(s)
cateva poze cu CTL`u ...
nu sunt poze facute la Craiova ... dar sunt pozele unei masini care merita toata admiratia noastra !! si o si are !! I LOVE THIS CAR !! :oops::oops::oops::oops::oops: |
nu fac misto mai , nu-s genu , si asa mai departe , doar ca imi place cum zici ;)) nu multi vb asa :))
|
Quote:
|
bai baietzi...nu stitzi..cat de mult poate sa imi placa nsl..si implicit voi... nu stiu cum sa va zic...dar de fiecare data cand vin aks...abia astept sa intru pe forum...sa vad ce ati mai zis...care mai e treaba...si in fiecare zi ma gandesc...la urmatoarea intalnire... scz daca par nebun...dar asta simt in sufletu' meu...:P:D...
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu c3`u si nu in ultimul rand cateva poze cu campionul Mh-89-RAV ...si melodia clubului NSL
|
dodo...baga man si tu poze cu "regina" nsl-ului... adica MRK...:P:P:D sa moara dusmani de ciuda...:P:D
|
4 Attachment(s)
ok El3ctr0n .. am vrut sa astept sa pun odata cu pozele de la mica sedinta foto ... la care din pacate nu ai putut sa vii .. dar lasa ca vii vineri ...
:arrow::arrow::arrow::arrow: poze cu cel mai nou membru :arrow::arrow::arrow::arrow: |
las ca vin vineri...
poate pana vineri ...vine si urmatoarea modificare:P farurile... |
ce vrei sa faci la faruri?...angel eyes?
|
Quote:
raspund eu in locul lui : Da ! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning