![]() |
Re: Care a fost prima ta masina?
2 Attachment(s)
e36 coupe,97' ,2.0i
|
1 Attachment(s)
prima masina a fost un logan 1.5 dci de care nu puteam sa ma bucur tot timpul nefiind al meu in totalitate ;)
acum: mitsubishi eclipse GSi '94 2.0 16v |
bmw pisica :) inca o mai am !
|
4 Attachment(s)
Dacia 1310 din 86.
Multe aminitiri si multa mecanica invatata de la aceasta masina |
1. Prima masina, pe care am si invatat singur sa conduc a fost o Dacie 1300 din 78, doar in 3 viteze ( 1-3-4) :)) imi pare tare rau ca am dat`o
2. A doua masina, o dacie 1310 din 89 tot cu 3 viteze, 1-2-4 3. VW Golf IV 1.4 4. BMW 316 5. Ford fiesta 2007 6. Singura care o mai detin, si care imi consuma de parca e moped....Skoda Octavia Tour 2008, dar sper sa fac schimbul cu sora mai noua.... |
Quote:
|
Ford Mondeo mk3 2001 1.8 92kw
|
Salutare prima masina a mea a fost o dacie alba din 89 a doua a fost tot o dacie din 2001 (zambetu lui iliescu) care o am si acum tin sa mentionez ca mi le-am cumparat din bani mei munciti de mine nu am primit nimik de la nimeni moca ca alti sper sa nu fi suparat pe nimeni
|
un seat toledo 1.8i 90 CP din '96, poze altadata ca acum nu sunt la calculatorul meu
|
dacia 1410 '87 :twisted:
|
1 Attachment(s)
prima cu care am mers dacia 1310 din 97 inca o mai am
iar masina mea peugeot 405 srx4 |
1 Attachment(s)
Prima mea masina a fost un Talbot Samba din 1985 (ca si mine:rolleyes2), din pacate a ajuns la fier vechi, am pastrat doar volanul ca amintire. A doua a fost Nova din 1999, si actuala Citroen C3. Poza e mai veche, la aproximativ o luna dupa ce a fost facuta am ramas doar cu Citronada.
|
prima mea masina atentie: AUDI 80 AN FABRICATIE 1978.
am cumparat-o in 1999 cu 4 milioane lei si dupa ce am cumparat-o am devenit mecanic. ''buna'' masina |
1 Attachment(s)
PRIMA MEA MASINA DACIA 1310 DIN 89
|
Quote:
Daca e sa o luam dupa cum ai zis tu (si ai dreptate), prima MEA masina este cea actuala, adica o Toyota Celica GT din 1995. Masina precedenta, un Daewoo Tico, am achizitionat-o doar pe jumatate (restul a platit mama) si am condus-o, cel putin in primul an, SI eu, iar ulterior doar eu. Celelalte doua masini pe care le-am condus de la dobandirea permisului, adica o Dacia 1310 din 98 si un Hyundai Getz din 2004, sunt achizitionate integral de parintii mei (ultima e inca in familie). Desi (probabil) involuntar, foarte bine formulat! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning