![]() |
Re: Ghetto Tuning
v-am raspuns, verificati-va pm
|
Mie nu inca da mai astept cu mare drag.
|
scuze ca sunt of topic dar de unde pot sa cumpar si eu ceasuri pentru stalp un link ceva mersi si stalpu il fac la voi pentru un vw bora
|
ceasuri se pot cumpara din mai multe locuri... ori de la autoaccesorii ori de la performance zone... sau chiar ebay
|
Quote:
oricum MIHAI este THE BEST .. mi-0a facut stalpul la seat si omul este pe meserie .. ;):arrow: un UP mare de la MINE :idea::arrow: |
3 Attachment(s)
salut.am un golf 2 din 87 si vreau sa-l fac mai special.un interior m-ar interesa intai.daca poti sa faci si la cati bani.tapiterie bord si usi.un pret estimativ daca poti ca sa stiu daca merita sa ma apuc de ea sau sa o vand.ma intereseaza si exteriorul daca poti sa am ajuti.mersi
|
reciteste primul post te rog
|
2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza bara fata + spate si poate praguri pentru o Skoda Fabia (hatchback) ca cele din pozele atasate. Poti face asa ceva si daca da la ce pret?
Iti multumesc anticipat. |
da, pot sa-ti fac si barile si capota si haionul. praguri nu
ai pm |
Felicitari pentru PLEOAPELE la X5 ;):arrow:
|
2 Attachment(s)
salutti. o prelungire bara spate si o bara fata se pot face pentru un matiz ? trebuie sa vin cu masina sau e de ajuns sa iti trimit barile ? cat timp dureaza si cati banuti ? multam,
|
3 Attachment(s)
Peugeot 406 ... vopsit partial ... :)
|
hai ca n-a iesit deloc rau gogule :D
maine mai revin si io cu poze din ultima vreme, am avut ceva probleme cu aparatu pana acum. |
ti-am lasat si eu un PM...astept rsp ! Multzumesc anticipat...
|
5 Attachment(s)
bun, sa mai adaugam niste poze:
- pleoape custom X5 - eleron custom bmw E36 coupe [edit] sa nu uit, noul numar de telefon la care ma gasiti este: 0722.767.964. id-ul ramane neschimbat: [email protected] intre timp s-a inceput si lucrul la site: www.ghettotuning.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning