![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
Quote:
|
ralyy
|
3 Attachment(s)
...... noutati ...
- sa facut tinichigeria la masina si o mica revizie schimbat semeringuri garnituri etc .. acum intampinam alte probleme sa ars pompa de benzina .. cumpar o pompa de benz exterioara mai ieftina :D |
frumos frumos asa...ala e rezervor suplimentar? ;)
|
e de trabant rezervorul?
|
Quote:
|
super tare, si eu caut de mult rezervor de trabant, numai ca nu am gasit.
|
Pai tre sa cumperi trabantul cu totu`....si primesti bonus rezervorul :). Faza mai naspa e ca nu poti sa faci drumuri lungi fara sa ai siguranta ca exista statii peco ;)
|
probabil s-au terminat canistrele
|
teapa, am gasit , numai ca arata un pic altfel.Nu pricep cum naiba nu se produce vid in acest rezervor ca nu are decat o sigura iesire.
|
probabil aerisirea e prin buson
|
Oricum nu este busonul etans, trabantul are alimentare prin cadere gravitationala, deci are o aerisire pe sus. Plus ca se face mai greu vid deoarece exista si returul.
|
4 Attachment(s)
...........
|
1 Attachment(s)
Rezervorul ala tampon, coroborat cu inca o pompa de benzina identica, in serie cu prima, face mai mult rau decat bine. Nu argumentez acum de ce, o sa iti demonstreze practica ca am dreptate.
Eu zic sa gandesti un sorb k-lumea in rezervor, sa tai rezervorul pe deasupra, sa il compartimentezi cu pereti anti-val, apoi sa il sudezi la loc. Pentru a mentime o presiune constanta de benzina pe circuit iti recomand montarea unei butelii de la o injectie K-jetronic (componenta 4 in desenul atasat). Acea butelie functioneaza precum butelia unui hidrofor, este compusa dintr-o membrana si un arc. Cand esti pe viraj si pompa nu trage benzina asa cum trebuie, arcul se destinde, impinge membrana si compenseaza pierderea, rezultand o presiune constanta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning