![]() |
Re: Matizu' meu
Greu de crezut ca mai gasesti "marca" asta.
Insa iti recomand sa mergi la sigur cu turometrele Pilot. Acolo vei gasi pentru 3 cilindri la un pret de 180 ron (maxim). Urmeaza sa imi iau si eu unul de la Pilot - asta dupa ce termin cu toate nebuniile. |
Multumesc mult!Succes cu Micul Gigant!
|
Merci.
|
Pregatim flanse pentru spate... tot pentru stabilitate crescuta... sa vedem daca va iesi ceva ok. :D
|
Flanse sau distantiere?
Stiu ca flansele sunt niste adaptoare pentru jante cu alta distanta intre prezoane, deci nu stiu cu ce ar putea ajuta la stabilitate.. nu ? |
Quote:
|
Flanse. Nu trebuie neaparat ca flansele sa fie facute pentru jante cu distanta mai mare intre prezoane. ;)
|
Daca tot faci flanse de ce nu treci la 4*100 ca sa ai mai multe sanse sa gasesti jante mult mai usor?
|
Momentan, fac un test. :D
|
Maine, Barzaunele va intra la operatii delicate: inlocuirea rulmentilor stanga fata si montare de motorase / macarale pentru geamuri electrice.
Peste o saptamana vom avea distantiere pe spate (pentru ca asta era termenul corect - my bad), iar rotile vor iesi in exterior cu aproximativ 2.5 cm pe fiecare parte. Incep sa ma gandesc serios la roluirea aripilor. |
5 Attachment(s)
Geamurile electrice, done.
Inlocuire rulmenti fata stanga, done. Schimbare bascula stanga fata, done. Poze de la migaleala... calitate slaba, but I don't give a fuck. :D 2 poze sunt cu filtrul k/n. :D |
Ramasesei dator' cu o schema electrica:-)
|
Robert, ai un PM.
|
Ieri s-a facut si revizia... s-au pus si distantierele.
Masina s-a "cracanat" cu 4-5 cm in urma acestei operatii, iar rotile pe spate sunt acum pe aceeasi linie cu cele de pe fata. Impresia pe care o lasa acum masina? Jante cu un J mai maricel. :D |
Nu lovesc la gopi acuma? Pune niste poze si pentru noi:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning