![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
bv, felicitari pentru prestatie.
astfaltul e ok ? ... pare ca rupe cam greu aderenta sau e aiurea 8-ul ? |
7 Attachment(s)
Am si eu niste poze cu pisi! :rolleyes2
|
Quote:
multumesc, asfaltul era OK. dar s-au incarcat cu cauciuc unele zone si erau diferente mari de aderenta si o scapai usor dde cur cand iesea de pe cauciuc si trebuia sa fi tare atent... Plus ca erau doua cercuri de a doua si unul de a intaia si nu prea sunt invatat sa tot schimb treptele in timp ce-s de-a latu'...:lol: Oricum sunt multumit: - Locul 4 din 25 de masini e OK. voi urca si o juma de clip din finala (s-au terminat bateriile:evil:) Bafta si tie. |
Quote:
Merci de poze, daca mai ai poze sau stii filme, da-mi si mie. Bafta:lol: |
felicitari pentru prestatie, am si eu niste poze cu tine dar trebuie sa gasesc niste timp pentru a le urca
|
Quote:
cand ai timp, urca-le...:lol::lol::lol: |
Felicitari! Imi pare sincer rau ca s-au clasat altii pe podium,cum ar fii unii care la eu au invatat sa se dea de-a latu cu frana de mana....
Sa nu zicem ca nu aveau voie fara blocant... (sa nu se inteleaga gresit,era vorba strict de ocupantul locului 3) |
sincer de locul 3 si eu sunt cam dezamgit... titanicul ca barca, avea stabilitate daca stam sa comparam
|
7 Attachment(s)
Pozele promise:
|
Quote:
nu trebuie sa comentam arbitrajul. e show-ul organizat de ei si cu regulile lor. unii le-au respectat, altii, nu! din cei care nu le-au respectat, unii ai fost descalificati, altii, penalizati, altii n-au patit nimik. Oricum a fost mult mai bine ca anul trecut si speram ca data viitoare sa fie si mai bine. Bafta |
Quote:
Dar daca ne uitam la regulamentul pe care s-a facut atata tam-tam, si care nu s-a respectat de nici un fel, intr-adevar nu avea ce cauta cu masina aia si luam si eu un premiu...:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
merci:lol::lol: |
|
2.8 ala care il ai pe masina nu prea trage de 200cp +RBN cat zici tu ca are...rupea foarte greu aderenta iar o alta sugestie...cumparai frate o suspensie sport ca asta de o ai acuma e barca in curbe stranse masina se lasa pe partea opusa foarte mult ai senzatia ca o sa se rastoarne
|
Quote:
Cat despre suspensie, ai mare dreptate, dar asta fiind masina de zi cu zi, nu imi convine sa-mi sara plombele din gura tot anul pentru 4 zile in care fac drift. Oricum, daca treaba merge bine, am sa incerc sa iau o masina numai pentru drift. Bafta multa...:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning