![]() |
:censored: :censored: :evil: :evil:
ce am zis ca facem sambata ??? S I A B |
mda.. vad ca nu prea e actiune paciulea..
|
pai hotaratziva fratzilor.....siab sa fie atunci...si facem gretarul alta data...nu vreau sa va incurc planurile....spunetzi voi ce si cum
|
pt mine unu sambata e zi de SIAB
gratar sau ce vreti voi putem face si alta data :wink: |
Re:
Quote:
am crezut ca mergem la stii tu cine... |
Re:
Quote:
la cine zici sa mergem ? (PM sau pe mess) |
miroase a party.. si tngu cu momo askund locatzia :x
|
Re:
Quote:
|
si noi am vrea sa ajungem sambata .dar eu nu pot lua masina pana n 2.30 . si daca mergem vreau sa ma duc devreme .
|
in 2 ore n-ai ce face la siab. hai sa zic max. 3 ore daca te chinui.
|
are dreptate....eu cam in 3 ore am vazut tot si am facut si poze.....
|
Mah da ce mai e paciulea da cand n-am mai intrat ??! :D Mdea referitor la sambata io unu merg sigur TNG-ule daca nu mai mere nimeni io merg si cu microbuzu asta e :cry: :wink: Ramane sa mai discutam ca vad ca lumea paciulea nu e hotarata deloc :evil:
|
Referitor la film pe camera se vede super bine insa cum am mai spus Rusu nu are un cablu nush cum pola mea ii zice si el le scoate prin usb si prin usb se pierde mult din calitate !! Cablul de care zic ca iar trebui costa vreo 4 milioane :cry: asa ca deaia am zis ca poate cunoasteti pe cineva sa posede ceva de genu s-au macar o firma unde se poate face acest lucru ca doar no costa milioane sa-i scoata o caseta PE cd :wink:
|
Cine isi anunta participarea la indemanarea de la Plopeni ?? :D In sfarsit ceva pe aproape de casa daca la noi nu se poate :wink:
|
eu merg sigur la siab!! nu conteaza cu ce mergem doar sa vad siab-ul anul asta!!!
ma bagam eu la indemanare daca nu aveam 17 ani :( |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning