![]() |
Re: 206
Foarte misto bara asta, bravo;) Masina asta "tzipa" dupa o suspensie...Bafta in continuare!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Daca tot a venit vorba de voturi, 407-le tau e 1st place in topul facut de mine ;) |
Probabil singura solutie viabila pentru borduri, pentru traversarea caii ferate si, nu in ultimul rand, pentru drumurile patriei:
https://www.youtube.com/watch?v=Cq1Hj4BDtoU Ori o astfel de suspensie, ori cea stock. Nu vreau sa ajung lunar prin service si pe la magazinul de vopseluri... |
N-ai curaj sa-ti pui asa ceva :D
|
coxane daca pui asa ceva ma jur ca imi pun o poza cu masina ta in camera :lol:
|
la 3000 de euro .. cam acolo ajunge o asemenea suspensie
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Domnu', nu treci şi tu duminică seara pe la Billa, īn parcare, să admirăm şi noi maşina ? :D
|
Quote:
|
Vin, sigur, am consultat topicul de la sectiunea Craiova si am vazut ca ce admira pe acolo. As fi venit si la intalnirile anterioare, dar am fost plecat dupa depeche. Deh, daca n-a venit depeche la mine, m-am dus eu dupa ei...
|
Felicitări pentru deplasare. Din păcate, nemaivenind ei la noi, eu n-am putut să plec după ei :(
Cāt despre īntālnire, dacă vrei să fii relax īntr-o duminică seara, să stai de taină, să schimbi o părere, e recomandată :-P |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ganduri mari si indraznete.Bv
Mie mi-ar conveni si o suspensie simpla,dar pana atunci ma multumesc cu arcuri. Se merita , dar pretul cam lasa de dorit.Wait...:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning