![]() |
Re: B 28 N U T
13 Attachment(s)
am scos amanta la plimbare.
si am mai traso un pic in poze :D |
superba dog god nota 10 pt dacia ta
|
vrei s-o transformi umpic?:> si eu vreau sa o fac umpic dar deocamdata ii criza, la vara:D
|
usor usor le facem noi.
|
aseara am studiat si eu jantele indeaproape....sunt super jmechere si dau beton pe masina.
|
Quote:
|
ai cam multe stikare pe ea:cry:
p.s. cand am vazut geamul tau lateral mia trasarit inima :D cred ca te intrebi si de ce, pentru ca imaginea aia cu dacia seamana leit cu zambilica cand avea spoilare;):idea: |
intodeauna mi-au placut stikerele.stii cum este unu cu stikere unu clean clean unu rad rod etc
imi place si mie la nebunie emblema aia de dacie.oricum o sa dispara cateva stikere dupa ia,acum este in faza de teste si daia sufera cateva chestii. va salut |
salutare si mie imi plac sticarele atata timp cat sunt puse cu gust si nu se exagereaza mai ales ca masina ta aduce mai mult a masina de strada nu clasica :ciggy:
ft reusita masina felicitari si spor incontinuare |
6 Attachment(s)
ca tot vorbeam de stikere,azi la intalnirea clubului SOUTH'S RACERS a venit si sponsorul nostru care se ocupa cu uleiurii auto IGOL si ne-a trantit 2 stikere pe masina.:-) o seara placuta.
|
Salut de unde ti-ai luat stopurile acelea?ma refer la faptul ca au fundalu negru si nu cromat. ms
|
Quote:
|
tu ce faruri ai? xenoane cumva??
|
Quote:
|
se gaseste pachet.. becuri + releu ? vreau sa imi pun 2 becuri pe faza lunga:d si pe scurta sa las de 60 :D
later edit: pui o poza cu motorul ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning