Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   VRETI CLUB IN GALATI???? (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/6776-vreti-club-galati.html)

Azerty 13-12-06 08:39

Re: VRETI CLUB IN GALATI????

Quote:

Originally Posted by -<Gedoc>- (Post 658493)
salutare...pana la urma tot nu am reusit sa gasesc adresa unde sa ma inscriu...sunt de acord cu toate taxele lunare si chestii de genu asta....dar din pacate pt mn ink nu am permis dar la capitolul masini nu ma plang :D am de unde alege in caz ca pleaca ai mei din oras...asa ca vas fi recunoscator dak miati lasa adresa unde sa intru sa ma inscriu...pace

[email protected] e adresa de email unde trebuie sa iti trimiti datele (nume, prenume, username 4tuning, nickname yahoo messenger, nr. tel mobil, masini cu nr. de inmatriculare)

Alkatraz 13-12-06 14:27

Azerty ce se intampla ?:D Ai primit confirmarea pt nume ? Ne tii in suspans ...:lol:

Azerty 13-12-06 16:38

maine sun...
trebuia sa fi ajuns pana acum raspunsul...
birocratia in Romania...

frost_dani 13-12-06 19:39

e imposibil sa nu fie disponibil....:)

-<Gedoc>- 13-12-06 21:47

multumesc pentru adresa...puteti sa mai comandati ink un tricou si pt mine:D...si cum ramane cu taxa lunara???....pace

Azerty 14-12-06 07:18

Quote:

Originally Posted by -<Gedoc>- (Post 659687)
multumesc pentru adresa...puteti sa mai comandati ink un tricou si pt mine:D...si cum ramane cu taxa lunara???....pace

cu placere, dar.... nu am primit nimic de la tine.... :shock:

Azerty 14-12-06 13:56

It`s official!!!
Am primit raspunsul de la Ministerul de Justitie.
Numele este oficial liber.
Putem in sfarsit sa avansam la urmatorul pas!

sas-gl 14-12-06 14:05

este!!!!acu imi mai trebuie doar.... o masina:sad: (mie personal)

-<Gedoc>- 14-12-06 14:57

"mi-am depus actele" acum astept sa primesc si aprobarea din partea voastra....va multumesc pt intelegerea acordata....si mult succes si rabdare in infiintarea clubului...pace

Alkatraz 14-12-06 16:28

Yepa !!! It's free ...:D:D

MauS 18-12-06 15:42

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 665776)
sal baetii...dak vreti sa mai comandati si un tricou pt mine dak se poate:D as vrea sa ma inscriu si yo...da am aceeasi problema:n-am permis!!!!:???: ....se poate rezolva treaba si pt mine????:rolleyes2 ,dak ma primiti si pe mine...:-)

Pai trimite un mail la [email protected] .... trebuie sa iti trimiti datele (nume, prenume, username 4tuning, yahoo messenger ID, nr. tel mobil, nr. de inmatriculare al masinii/daca este cazul)

MauS 18-12-06 15:45

:help: :nospam:apropo...... am o rugaminte.... cine imi stie masina si o vede pe strada ca merge la un mod mai putin civilizat, va rog sa-mi spuneti. Ca ma duc la sofer si :censored:vb. cu el :boxing:

:!: Multumesc anticipat:-)

frost_dani 18-12-06 16:47

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 665816)
:help: :nospam:apropo...... am o rugaminte.... cine imi stie masina si o vede pe strada ca merge la un mod mai putin civilizat, va rog sa-mi spuneti. Ca ma duc la sofer si :censored:vb. cu el :boxing:

Multumesc anticipat

tiam vazut eu mashina......:D....merge ala cu ea ca shi cum ar fi caruta..abia se misca....shi mai accelereaza shi el la un semafor...:2gun:..lam vazut azi dimineata cand mergeam la scoala....

later edit: ce turnator sunt:lol::lol::twisted:

Azerty 18-12-06 17:05

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 665875)
gata....am trimis mail la adresa aia.acum astept raspunsul vostru...sper sa fie pozitiv:D

Nu am primit nimic...

Azerty 19-12-06 18:04

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 666001)
acum ai primit?????8)

yeap. sure.

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning