![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
Mestere, se vede unde ai sters farurile, se vede unde ai adaugat chestiile alea in bara, se vede unde ai sters pe janta (ca sa nu mai vorbim ca nu au prezoane nimic). Totusi, felicitari, se vede ca vrei sa inveti.Eu recunosc ca sunt praf la treburile astea.
|
Laur te provoc la o intrecere si ceilalti de pe forum sa decida care resueste ceva frumos.....te las pe tine sa pui poza cu masina care urmeaza a fii "retusata"....ASTEPT!!!
|
poza cu masina aia rosie de mai sus http://www.tigraclub.co.uk/phpBB2/im...heerleader.gif
|
Laur sa pui poza cu masina pe care concuram.....LAUR SA PUNA!!!!!!
|
1 Attachment(s)
asta este....termen...o saptamana:)...eu o fac mai repede da mai bine asteptam pana terminam amandoi:)
|
ok man ....pana duminica, ora 20:00
|
lucrarea mea e aproape gata:D
|
1 Attachment(s)
gata! cateva ore:)
|
castigator FLO_GSU
|
:)).....poate sa fie si asa...:)) eu nu am avut rabdare la masina asta:))
|
2 Attachment(s)
cam asta am putut face:) astept pareri!!!
|
Quote:
....p.s. e prea mare pleoapa..eu ziceam de una mica..da tu din nou batman batman on topic: imi plac aman2 masinile:D |
Quote:
LAUR eu nu inteleg la ce va mai bagati la tuning virtual daca, ba nu aveti rabdare, ba faceti la misto.....nu are rost parerea mea.... mai bine o lasam moarta.... |
vot pt laur... a lui FLO-GSU... e frumoasa pana dai zoom ... amandoi aveti pixeli ampulea, blur pe unde nu trebuie... etc... dar per total a lui laur e mult mai profesional executata... aparent el s-a grabit si tot a lui FLO-GSU arata facuta in graba
|
Quote:
Herbas ia vezi nene sub capota cu zoomul ala se vede vreun pixel mort, facut harachirii???:))??? Intradevar o fii facuta in graba doar ca eu am incercat sa o fac cat mai tunata, cat mai misto, mai de show......daca voi considerati ca LAUR a tunat-o peaia sa va ajute DUMNEZEU!!!! E foarte simplu se ia PHOTOSHOP, se intra, se selecteaza masina , se tasteaza CTRL+U si se schimba culorile cum vreti voi....in fine...!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning