![]() |
Re: Schimbare leduri bord Cielo
Super, foarte bine este iluminat. Daca mai poti sa-i pui un LED in zona acului de la temperatura (se vede putin mai slab). Sper sa nu-mi fie luata in nume de rau.
|
va urma si acolo , mi-a fost lene sa dau ceasul jos din nou :oops: , dar urmeaza ...oricum ramasesem si fara rezistori si leduri rosii , urmeaza butoanele consola si ceasul 8)
|
1 Attachment(s)
tot din plictiseala (doar luni reincep lucrul si dupa aia nu mai am timp de ea :lol:) un update la ceas :lol:
|
uiteti cum am facut eu butoanele:-?
cand apesi pe el se face albastru:d https://www.youtube.com/watch?v=dW8TRYcU-lo in realitate se vede alb alb e filmat cu telefonu dastase vede urat |
Quote:
Poti da cateva detalii ? |
Quote:
|
Quote:
te duci la magazin si cumperi o cutie de tik-tak rosie (cirese) sau mai exista smantana nu mai stiu de la ce firma care avea un capac de protectie rosu pe deasupra sau iei o candela dinaia rosie de pus la cimitir si tai din ea o bucata cat diplay-ul de la ceas dupa ce l-ai desfacut pe care o lipesti cu super glue direct pe display dar ai grija sa pui putin super glue si doar in colturi apoi pui la loc carcasa ceasului si ai obtinut culoarea rosie daca vrei sa fie un rosu mai intens pui mai multe straturi dar ai grija, cu cat sunt mai multe straturi cu atat scade si intensitatea ceasului inca ceva in spatele ceasului ai o mufa cu 3 fire unul dintre fire ii scade intensitatea cesului cand aprinzi luminile eu pe acela l-am taiat si acum am aceeasi intesitate si pe zi si pe nopate si nu e deloc deranjant insa nu mai stiu care era firul am sa ma uit si am sa iti spun exact pe care sa il tai |
Ala gri parca. Apropo, eu am ceasurile albastre :) Cat mi-a luat sa gasesc plasticul perfect, sa lase cat mai multa lumina, dar sa se vada si albastru... o cutie de proteine :)
|
Quote:
|
Quote:
|
gri e SIGUR.in codul culorii la cielo gri e pozitia.la usi lafel pentru cei care nu le merg ledurile la una din usi se verifica firul gri.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
- - - |
Poate sa-mi mai explice cineva cu exactitate inca odata cum le schimb pe alea de la butoane?
Nu de alta dar eu am tras de butoane sa le scot din acel plastic si nu au iesit. La espero a schimbat cineva luminile de la butoanele de pe usi? La espero cum se demonteaza panoul dem"clima"? Multumesc,si spper ca nu deranjez daca intreb aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning