![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intre timp s-au mai strans cateva, asa ca incep sa le mai prezint.
Azi, un Ferrari F430 Challenge,, HW 1/18 A suferit cateva modificari: - Plasa la grile - Vopsit discuri si etrieri - Vopsit scaune si detalii interior - Vopsit stopuri si detalii exterioare (chedere, prezoane jante, buson benzina etc) |
Frumos model, schimbari aduse..si mai bune iar prima poza e super..parca e de acolo..
|
Oaiai ce macheta!!:), Hai ca e faina bro, te pricepi la modificari:), si pozele sunt brici.
|
ultima poza este primaaa:lol::lol: bravo si pentru modificari:!: arata mult mai bine acum, o fumuseteee:lol:
|
O macheta a unei masini foarte frumoase, la care i-ai adus modificari mici dar bune, si la care i-ai facut o prezentare foarte bune cu poze reusite outdoor :D Foarte frumos !
|
Quote:
|
Foarte tare asta:-P si pozele sunt super misto...bolid in natura:lol:
|
7 Attachment(s)
Azi inca un Ferrari,
Ferrari Mondial 8 1/18, HW Elite Mi se pare o macheta perfecta din toate punctele de vedere. |
Quote:
|
Totul e perfect la aceasta macheta, interiorul, motorul, culoarea..superb Ferrari:!:
|
Fain Ferrari!!!Detalii cat cuprinde(din cate vad eu) fara probleme de constructie si poze realizate foarte bine!!!:shock:;)
|
tzutzule....unde ai umblat ma bagabont....prin padure cu machetele :)
am crezut ca ai emigrat...8) |
2 Attachment(s)
Asta imi place foarte mult, doar ti-am mai spus hai sa fie si de la mine 2 poze cu ea;), sper ca nu se supara nimeni.
|
foarte frumos prezentata masina. HW face ferrari destul de bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning