![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Quote:
Oricum nu regret ceea ce am facut pentru ca am facut-o din pasiune :-) |
Stii prea bine ca odata ce te-ai apucat sa modifici la o masina, exceptand faptul ca o sa continui aproape la infinit... fiindca prinzi "mania", nu o sa-ti scoti banii niciodata. Asta e valabil la orice masina ai avea.
Spor la treaba in continuare :) |
Dar nu face nimeni tuning pentru bani...asta este un lucru cert si dovedit de atatea ori;)
si nu neaparat tuning...pur si simplu sa intretii o masina sau o mai aranjezi, nu neaparat sa ii faci tuning. Tuning - Black Hole :lol: - zic asta pentru ca intotdeauna vei gasi ceva sa ii mai faci...sau poate chiar sa modifici ceea ce ai facut inainte pe bani grei;) |
Quote:
|
S-a montat si xenon-ul 6000K 35W. Multumiri lui Serban_pc ! Super baiat recomand cu incredere. o sa revin mai pe seara cu poze :-)
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze cu xenon-ul... imi cer scuze pentru calitatea lor dar nu am avut aparatul la mine si le-am facut cu telefonul
|
Quote:
Te-ai aranjat bine...o sa iti umpli frigiderul acum :lol: P.S. stii de ce nu?! |
Quote:
Deci nu se mai umple frigideru` :lol: |
Arata bine, completeaza mult masina.....
care e faza cu frigiderul?.. scuze, astia mici se prind mai greu ;)) |
farurile de matiz oricum orbesc ca asa sunt ele da cel putin a mea cand e ud pe jos din interior zici ca este oarba daca ii pui si xenon...intelegi...umpu frigiderul cu carne...oricum da bine!
|
Quote:
|
Daca nu e cu suparare... cat te-a costat xenonul? :) si pt. sosea uda/zapada, ar fi fost mai bun un xenon 4300? Felicitari pt achizitie! :)
|
Quote:
|
Probabil tot cam atat sa ma ajunga si pe mine cu transport si mi-l montez singur. Nu stiu...sunt in dubii...4300 sau 5000/6000...uoof...decizii, decizii :) Mersi de raspuns :)
|
1 Attachment(s)
ar merge asa ceva pe masina la mine ? vreau doar sa aud parerea voastra
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning