![]() |
As scrie vreo 15 pagini despre este SUPER :shock: :shock: :shock: .... daca o vreau poza originalul sau o copie la ea cat ma costa ?? pt un tov cu E-30 si pt mine k sunt nebun dupa URsUletzi .... abia astept sa o vad gata ...
|
kolegu frate.....cred k tre' sa vorbim....originalul nu vreau sa renunt la el....si am vorbit cu gunit k se va afla la mine...+ k eu am ceurt primul un ursar :P :D ...dar vedem cu se rezolva....eu vreau sa-l inramez... :D
|
G-unit ai o tura cu un E-3o din partea mea si a tov mei care nu au net.... te mai gandesti cui ii dai poza.... :lol: :P .... sa poate vrei cu un M3 E-36 :lol: :P
EDIT E-36 m-am grabit acum am oBSV |
g-unit.....te killaresc.....nu-ti trebuie tie ture cu bmw-uri amarate.....imid ai mie originalul...si te imbat eu....si daca ai nevoei de o tura cu ceva rezolvi tu ami usor.....deci kolegu..tot uc mien vorbesti....negociem cu tura aia.....poat eintri in posesia originalului...si poat eiti pun o pila sa fie cu dedicatzie.... :D
nu-i asa g-unit? :lol: (stii k altfel nu ma vezi la fatza....) :lol: 8) |
moama...oameni dar nebuni suntetzi voi nu gluma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....hmmmm..kolegu interesanta oferta....dar..doar adu si eu o tura cu el (eu la volan) :D :D madskill'z u c faci mai p'acilea????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pentru u am alt ceva...credema mai ashteapta putzin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...si bine'ntzeles...o copie dupa asta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Aja aja deci Madskilzz trebuie sa vii sa negociem daca vrei sa o vezi in marime naturala :lol: :lol: :P :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kolegu'...pt detalii call me pe numaru' asta 0744876484 :wink: :wink: :wink:
|
Te sun maine dupaamiaza OK ?? k in seara asta plec la PRETENA hi hi abia astept .... Noapte DE ViS sss ..... :lol:
|
nebunule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: k omule...pana la vreo 20 sunt in oras.....
|
nu m-am suparat mah kolegule...hai bafta...sa te bucuri de desen...si g-unit...sa il faci cu dedicatzie... :wink:
|
Execut orice desene ,orice tuning la orice masina .... Yahoomess: the_low_ridah
|
te tzin minte kolegu pentru faza asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
G_unit... nu ma bag peste tine ... nam cum ... u ejti titular aici ....sau poate vrei sa facem un mic concurs :P :twisted: ....as vrea sa facem oleac de valva si paici .... vrei ..? Hai un mic concurs ...lasam publicu sa aleaga masina :twisted: :D
|
low_.....nu ma refeream la u....doamne....potzi sa faci c vrei...ma refeream la KOLEGU...KRE NU CRED K A MAI GASIT NUMARU' MEU D TEL in agenda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: concurs???hmm...cund vrei u :D :D
|
Te las sa termini cu celalat concurs care il faci ad1 .....si apoi ....o sa vedem , cum si ce facem ..OK...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning