Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Renault R12 Gordini (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/6194-renault-r12-gordini.html)

apline5 13-03-08 18:54

Re: Renault R12 Gordini

mda...trebuie "tunata" neaparat , de unde veniti ma baietii ? :lol: :lol: :lol:

Razvan_SM 13-03-08 19:01

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1422513)
mda...trebuie "tunata" neaparat , de unde veniti ma baietii ? :lol: :lol: :lol:

Eu prin "tuning" nu inteleg numai spoilere si eleroane, ci mai mult ceva "jucarii" la motor, iar la exterior o janta, o toba si cam atat. Nu nustiu-ce eleroane chicioase...

A... o intrebare pt B 75 UAP :
La Gordini-ul tau are gaura pt rezervor si unde e la varianta sinpla sau mi se pare?

RobertRFG 13-03-08 19:06

aoleo copilu tu mai inatai asteapta sa implinesti 18 ani sa iti iei permisu si apoi sa te gandesti cum sa faci o replica dupa gordini sau mai stiu eo ce nebunii.mai mult ca sigur pana la 18 ani nu o sa iti mai placa dacia sau renault gordini si o sa ai pretentii la cine stie ce bmw sau mai stiu eo ce.pana una alta mai ai de crescut.numai bine

Sirius 13-03-08 21:11

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1422536)
Eu prin "tuning" nu inteleg numai spoilere si eleroane, ci mai mult ceva "jucarii" la motor, iar la exterior o janta, o toba si cam atat. Nu nustiu-ce eleroane chicioase...

La Gordini-ul tau are gaura pt rezervor si unde e la varianta sinpla sau mi se pare?

tu ai 13 ani mah, vb lui robert, pana ajungi tu sa ai 18 ani si carnet iti piere chefu de dacie sau R12.

450yfz 23-03-08 12:55

im pare rau sa zic dar au dreptate sa ai rabdare pana la 18 ani ca mai sunt 5 ani si chiar o sa iti piara cheful!

Manson 24-03-08 23:29

m am uitat pe paginile astea.....era si o emisiune pe discovery...a new car is reburn...asa si voi...felicitarile mele celor care se mai chinuie cu masinile vechi sa le puna pe picioare

B 75 UAP 25-03-08 07:33

Quote:

"La varianta simpla" inteleg ca te gandesti la R12-Dacia 1300?
Raspunsul e da, a avut fusta spate schimbata, dar revin la cea originala cand ma apuc de tabla.
Referitor la modificarea unei Dacii cu cat mai multe piese de Gordini, parerea mea e ca ar trebui sa te lasi, ar merita sa te apuci sa cauti piese originale decat daca ai avea un R12G original!!
Ca sa-ti faci o idee, o cutie de viteze costa cam 1500 euro, eu tocmai am dat pe rezervor 280 euro cu taxele de transport, o galerie de evacuare 150 euro, doua carburatoare 3-400 euro ca sa nu mai zic de un set de jante, piese pt motor, planetare, bord, sau chiar volanul care ajunge pana la 800 euro.. si pana ajungi sa iei toate astea, daca se vor mai gasi, probabil preturile se vor dubla..
Gasesti piese mult mai performante la preturi mai mici, cele originale au valoare f mare doar pentru colectionari ;)

!41! 25-03-08 07:47

off topic ... am vrut candva sa iau un renault dauphine gordini in stare buna dar era sclerozat rau batranul care l avea si nu m am putut intelege cu el:)

ynp_46 25-03-08 10:34

Quote:

:lol::lol::lol:cel mai prost din curtea scolii:lol::lol:

expres 26-03-08 13:25

tu prin tuning intelegi sticker cu Nike pe luneta ... si chestii dalea .. catch me if u can ...

RobertRFG 26-03-08 15:09

mie imi plac tampeniile alea:lol:cu im 2 fast 4 you...in majoritatea cazurilor sunt puse pe niste cazaturi de dacii care troncane si huruie din toate balamalele si cu tabla scurganduse pe jos...da na este prea rapid pentru noi...asta e tot felu de oameni...:rolleyes2

Buga 26-03-08 17:28

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1448039)
mie imi plac tampeniile alea:lol:cu im 2 fast 4 you...in majoritatea cazurilor sunt puse pe niste cazaturi de dacii care troncane si huruie din toate balamalele si cu tabla scurganduse pe jos...da na este prea rapid pentru noi...asta e tot felu de oameni...:rolleyes2

n ai inteles , sunt prea rapizi ca nu mai au frane etc :D:D

RobertRFG 26-03-08 17:32

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1448367)
n ai inteles , sunt prea rapizi ca nu mai au frane etc :D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:hai ca asta e tare....dar ma tem ca ai dreptate intro oarecare masura...de ce intro oarecare masura?pentru ca posibila frana poate fi vreun copac ca dupa ce ca,cad cu totu masinile mai se dau si zmeii soselelor

450yfz 26-03-08 17:35

hai mai nu mai fiti rai ca baiatul are 13 ani dak stam bine sa ne gandim si noi eram la fel visam la masini tari si la sporturi extreme cu dacia......

Buga 26-03-08 17:35

off : prea mult off pe aici :):) ;) ai dreptate domnu robert
@450 : asa e , dar nu stiam de stickere pe atunci :lol::lol:
on : pentru mine gordini e un vis frumos :D

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning