![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
Quote:
Nu trecea nici cu blocante pt ca avea niste gume AT-uri tocite,dimensiune stock. Daca avea un MT bun de vreo 265 atunci trecea. Oricum ii intrase si apa la delcou ca ii dadea in nas cand o ambala. |
Quote:
Nu te tenteaza sa mergi cu mai putin in teren ? |
Quote:
|
Salut,
Land Rover Defender 90 2002 TD5 120 cp 98000km Schimbaturi : Furtune de silicon, filtren K&N, volan, nuca schimbator, niste musica, MudTerrain`uri pentru toata ziua, SIMEXuri pt noroaie, cardane HeavyDuty si mai multe prostii mici. |
3 Attachment(s)
Salut ! De curand am luat urmatorul acaret Daihatsu Feroza 1995 , body lift infim , momentat at-uri 235 75 15. Fise magnecor, bujii brisk si un CAI pe care nu am apucat sa-l montez masina fiind momentan in service pentru o cura de steroizi la agregat. Care este 1.6 16 v relativ potent cu mici modificari sper sa obtin un 120 de cai , de fabrica avand 77 de kw (cca 105).
Nu cred ca mai apuc sa termin pana la sf anului drept pt care o sa vada noroaie dupa sarbatori. Tot atunci o sa ma orientez si spre niste Simex-uri si spre sa imi ajunga si flansele pana atunci. Numai bine |
x5 3,0 i
range rover supercharged sport hst si peste 1 sapt range rover vogue autobiography black edition |
@ Cavaliere .Sa-i pui Simexuri de 235 ca incap foarte bine si nu freaca nicaieri.
@b_gt. Iti cam permiti nu gluma. Si pe unde te plimbi tu cu aceste masini??? :lol: |
poate nu ai observat titlul topicului spune suv sau tot-teren
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Great Wall Hover
Motor 2.8D, 150CP. 4000km, Full Option DVD LCD, Incalzire in scaune, Senzori ploaie/parcare, Proiectoare,Cuplare 4x4 la buton, etc. Schimbari: Bi-Xennon Extrem de multumit de el. |
3 Attachment(s)
Jucaria de noroi :)
|
ceau colegu. ti-am vazut ocazional masina prin nufaru langa joe dar in schimb nu te-am vazut impreuna cu noi la iesiri. de ce nu vii si tu?
o iesire de-a noastra: https://www.youtube.com/watch?v=5AiDEd9BedI te asteptam sa iei parte si tu cu noi la viitoarele iesiri. :peace: |
Salut.
Stiu de toate iesirile voastre,si de umanitara(de pe celalalt forum),dar din pacate am f putin timp liber si nu am ajuns niciodata. Sper ca intr-un weekend sa pot veni si eu ;) Multumesc de invitatie :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning