![]() |
penal penal eleronul de aluminiu pe 407...
o maisna cu niste forme asa de senzuale stricate de schelaria aia de constructii... :evil: |
Re:
Quote:
oricum pe a4 merge ... eu nu renunt la comanda, maine dupa examen ma duc sa dau avansul :lol: |
:o :?
|
pacat de 407 ala!! a stricat toata masina!!1 :( :(
|
este unu in bacau negru. super aranjat. are un eleron frumos si elegant pe spate.
|
O sa fie in vara unul visiniu..Si nu e chiar super aranjat ala..Are eleronul ala care e de la accesori si grila ca a mea..Cam atat..
|
Re:
Quote:
|
nu, nu va fi pana la jumatatea lunetei ... va fi putin mai inalt ... mai aerodinamic.
:lol: :lol: cristi ... da anunti chestii de astea pe sectiunea asta ? de ce ? prevezi un esec :lol: |
Daca o sa ma ajuti tu, sigur va fi un esec.. :lol:
|
nu cred sa ajunga vreodata masinile vreunuia din noi aici...
sper k sunt suficiente exemple care sa ne convinga ca e mai bine sa ne gandim de 2 ori inainte sa ne accesorizam/modificam masina... plus ca unii din membrii din bacau au un bun simt innascut la capitolul asta, am stat de vorba si e vizibil... altii ... vor mai invata, dar tind sa cred k nu vom vedea masini ale membrilor cu accente de kitch, k va promit ca voi fi primul care voi urca pozele lor aici :lol: |
pozele cu olcitul ala alb care le-am facut la stadion de ce nu au aparut?la cine sunt?
|
la mine sunt si nu vreau sa le pun
sincer nu am vrut sa le pun dar dac a vrut MDK neaparat sa le pun le-an pus eu nu vreau jignesc pe nimeni.Pentru un olcit masina chiar arata bine mai trebuie retusata oleaca si o sa arate bine :wink: |
o adevarata opera de arta meseriasa masina
sper ca si tabla va tine cat fibra de pe masina :lol: :lol: tre sa recunoastem chiar e de *** :lol: :lol: |
-Delete-
|
Re:
Razvan_MDK:
Quote:
Zerofast: Quote:
bc_04_aju: Quote:
Andr3i: Quote:
Mai, **** mai sinteti. Se vede de la o posta ca va mindriti cu banii si realizarile parintilor (cine stie daca si aia au fost munciti!!!???). Ati fost in stare, macar un leu USHOR, sa-l cistigati cinstit :?: ============== atentie la limbaj-aleks |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning