Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

aleks 01-02-06 17:37

penal penal eleronul de aluminiu pe 407...
o maisna cu niste forme asa de senzuale stricate de schelaria aia de constructii... :evil:

SFW 01-02-06 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
penal penal eleronul de aluminiu pe 407...
o maisna cu niste forme asa de senzuale stricate de schelaria aia de constructii... :evil:

vezi cristi, ti-am zis si eu. doar el a pus poza ca vroia si parerea celorlalti. ca nu stia sigur daca sa comande si el asa un eleron sau nu. sper ca acum te-ai convins.

oricum pe a4 merge ... eu nu renunt la comanda, maine dupa examen ma duc sa dau avansul :lol:

cristi_407 01-02-06 20:08

:o :?

marius_lox 02-02-06 17:33

pacat de 407 ala!! a stricat toata masina!!1 :( :(

mertan 02-02-06 17:48

este unu in bacau negru. super aranjat. are un eleron frumos si elegant pe spate.

cristi_407 02-02-06 20:39

O sa fie in vara unul visiniu..Si nu e chiar super aranjat ala..Are eleronul ala care e de la accesori si grila ca a mea..Cam atat..

aleks 03-02-06 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
oricum pe a4 merge ... eu nu renunt la comanda, maine dupa examen ma duc sa dau avansul :lol:

poate totusi nu va fi mai sus de jumatatea lunetei, k nu va arata bine, si e pacat...

SFW 03-02-06 10:49

nu, nu va fi pana la jumatatea lunetei ... va fi putin mai inalt ... mai aerodinamic.
:lol: :lol:

cristi ... da anunti chestii de astea pe sectiunea asta ? de ce ? prevezi un esec :lol:

cristi_407 03-02-06 10:56

Daca o sa ma ajuti tu, sigur va fi un esec.. :lol:

aleks 03-02-06 23:10

nu cred sa ajunga vreodata masinile vreunuia din noi aici...
sper k sunt suficiente exemple care sa ne convinga ca e mai bine sa ne gandim de 2 ori inainte sa ne accesorizam/modificam masina...
plus ca unii din membrii din bacau au un bun simt innascut la capitolul asta, am stat de vorba si e vizibil...
altii ... vor mai invata, dar tind sa cred k nu vom vedea masini ale membrilor cu accente de kitch, k va promit ca voi fi primul care voi urca pozele lor aici :lol:

Razvan_MDK 05-02-06 19:38

pozele cu olcitul ala alb care le-am facut la stadion de ce nu au aparut?la cine sunt?

Zerofast 05-02-06 20:37

la mine sunt si nu vreau sa le pun

sincer nu am vrut sa le pun dar dac a vrut MDK neaparat sa le pun le-an pus eu nu vreau jignesc pe nimeni.Pentru un olcit masina chiar arata bine mai trebuie retusata oleaca si o sa arate bine :wink:

bc_04_aju 06-02-06 10:44

o adevarata opera de arta meseriasa masina
sper ca si tabla va tine cat fibra de pe masina :lol: :lol:
tre sa recunoastem chiar e de *** :lol: :lol:

Andr3i 06-02-06 10:50

-Delete-

Laurentiu 07-02-06 21:21

Re:

Razvan_MDK:
Quote:

pozele cu olcitul ala alb care le-am facut la stadion de ce nu au aparut?
N-avura loc de junghiul tau de dRacie :D .

Zerofast:
Quote:

nu vreau sa le pun
Lasa c-or sa ti-o puna bine oltcitistii :D

bc_04_aju:
Quote:

sper ca si tabla va tine
Fii sigur ca va tine mai mult decit cea de pe ruginitura ta :P .

Andr3i:
Quote:

il vedeam prin ura si ma *** pe mine de ras
*********Daca nu, foloseste BALSAMUL de linga farmacie. Si daca nu stii care farmacie, vezi-ti semnatura (Str. 9 Mai Nr. 31 - Farmacia Balsam). De nu gasesti BALSAM, iti sugerez niste alifie de soldat batran cu care sa-ti badijonezi muzicutza.

Mai, **** mai sinteti. Se vede de la o posta ca va mindriti cu banii si realizarile parintilor (cine stie daca si aia au fost munciti!!!???). Ati fost in stare, macar un leu USHOR, sa-l cistigati cinstit :?:
==============
atentie la limbaj-aleks

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning