![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
ce membru ma ? ca nul-am vazut la fata de nush cand si cand venea odata, mai multe prostii facea.... ma rog... eu nu stiu ca el sa fie membru....
|
mane seara la ora 9 in fata la Palat ne vedem majoritatea deci ne vedem acolo :twisted: :peace:
|
poate vine si luci cu ascona lui....ca tare e placuta la ochiu lu mine :P
|
Quote:
|
Ehee ..sper sa imi pun si eu NIET akasa sa mai reinvii oleak forumu asta ..:)..:D acusi cu cavalerie Noua si Buna aici in IS ...
PS ...Stefaneeeeeeeeeeee da accept lui Razvan si Cristi la Usergrouuuup cineva ;....PLZZ |
Quote:
|
bravo LX mai dai si tu pe net...
|
Quote:
|
dupa cum am observat gratian face lista de evidenta a cluburilor care isi fac aparitia la 4T days noi cei din CD ce facem ca eu unu nu am vazut sa aparem sau sa se zica ceva de noi pe acolo nu ne ducem sau ce facem? ar fi pacat sa nu aparem si noi pe acolo nu!? Haideti sa ne mobilizam si noi oleaca sa vb si sa vedem cine merge si cum merge care poate si care nu.
Sa ne auzim sanatosi :peace: |
Eu apar pe lista ... !
|
unde se gaseste lista aia?? pt ca eu am citit undeva si au aparut doar cluburile mari iar apoi a scris ca cei din crazy, fanatik bla bla bla vor aparea in ep 2 ;)) poate dati un link :)
|
Sincer ...de la IS speram sa plecam cu 2 -3 sau poate chiar 4 masini :D ..sau poate chiar mai multe dak da Domnu' si le terminam ...:)
Netu vine de la Zapp de la o Donsoara tare simpatik ..:P ....sper sa fi facut treaba buna donsoara ....sa va tin moralu sus ... Madaline ..te rog intereseazata care e treaba cu rezervarile pt 4tuning days :) |
ce masini, ale gemenilor...? daca da, sunt meserie....
|
mai sincer... am vb cu stefan.. si s-ar putea adik nu s-ar putea... sigur nu facem anu asta stand Crazy drivers.. stiu.. si mie imi pare rau.. dar stefan mi-a zis ca sunt niste preturi imense la rezervari... tocmai am vb si cu crys de la voi din iasi.. si zicea cva de genu sa strangem mana de la mana cate 1 mil 2 cine poate si sa ne facem totusi un stand cat de mic... o sa ajt sa vina stefan de la bucuresti.. adik pe luni.. si o sa vb cu el si sa vdm. ;) app.. nu puneti si voi nijte poze cu majinile din cd iasi :D sa vada si ochisorii nostrii masinutzele ;)) :P
|
Eu am de pe acum ... 2 locuri libere in spate ... Plec de Vineri 14 Martie pe la ora 13.00 PM! Deci...!
Asa si treaba cu banii...eu as da cu mare drag si 200 ron..numai sa facem un stand ceva...acolo! De la 50 ron in sus daca facem cheta in Club..eu zic ca putem! Si hostesse aduc eu un portbagaj de bunaciuni brunete si blonde! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning