![]() |
Re: Tuning pe machete
Quote:
|
Quote:
|
eu unul as lucra la acel mustang la cel mai mare tuning..cel de detaliu. macheta stock are destule zone nasoale, ar fi destul de interesant sa mai mascezi din greselile producatorului/ defecte. oricum, probabil faceai asta asa ca..
|
Niste jante un pic mai mari ar da foarte bine plus alta culoare :)..de exemplu negru cu dungi albe ar schimba-o total;)
|
7 Attachment(s)
1)Eagle jante mai mari nu am...dar am reusit sa o fac sa arate cat de cat bine...am scos dungile alea groase si am pus astea...:arrow::arrow::arrow:
2) Peugeot 206 4x4 :lol::lol::lol: |
Quote:
la asta ma chinui si yo acuma:(am incercat ieri sa fac cum zici si tu si nu mere tot atinge in aripa,tot ma gandesc la alt sistem:D am sa vad yo,daca gasesti ceva ma anunti si pe mine te rog?:D |
3 Attachment(s)
uitati ceva ce am incercat :D...prima usa este sistem maisto si a2-a e welly...la welly e mai usor...voi incerca zilele astea...la maisto trebuie sa ii fac alt nit pt k p asta lam stricat :lol: da e buna ideea...iar la sistemu welly este tutorial pe topicul tutoriale tuning machete ;)
|
o singura chestie...usa aia ori nu se mai inchide... ori intre usa propiu-zisa si "balamaua" aia mare mai faci una mica..si mai intai se deschide un pic k usa normala apoi ridici d ea cu ajutorul balamalei mici....sper k intelegeti ideea :D
|
nu prea am inteles ce ai zis sry :oops: da se inchide usa cu balamaua asa :D
|
daca se inchide ...e bine
macar acuma mi-a venit mie idee cum sa fac ...dar nu stiu cu ce sa le lipesc dupa ce le tai? adica fac cum ai facut tu...si acuma cum pe prinzi la loc? ...vreau sa-mi fac 350z ... |
poxilina ;)
|
Quote:
asa am facut si yo!dar trebue sa pun o blama mai mare decat originala sa pot sa o deschid si sa nu atinga in stalp si in aripa:(trebue sa o prelungesc intr-un fel vad yo daca reusesc am sa pun poze:D ms!!;) am facut acuma niste poze sa va arat dar nu se vad bine am sa va arat yo!;) ************************************************** ******* Inca un post off-topic si iti sterg toate posturile:-) |
10 Attachment(s)
745 1\24 si DB9 1\18 :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning