Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58163-tuning-machete.html)

canon 23-01-08 16:40

Re: Tuning pe machete

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1309437)
Ford Mustang GT

ce scara si ce producator?:D

coman razvan 23-01-08 16:45

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1309529)
ce scara si ce producator?:D

Maisto, 1/24, masina stock nu avea dungile alea si jentile erau gri!In plus am pus si mocheta in interior!

Trickz 23-01-08 17:17

eu unul as lucra la acel mustang la cel mai mare tuning..cel de detaliu. macheta stock are destule zone nasoale, ar fi destul de interesant sa mai mascezi din greselile producatorului/ defecte. oricum, probabil faceai asta asa ca..

EaGle 23-01-08 17:32

Niste jante un pic mai mari ar da foarte bine plus alta culoare :)..de exemplu negru cu dungi albe ar schimba-o total;)

coman razvan 23-01-08 19:08

7 Attachment(s)
1)Eagle jante mai mari nu am...dar am reusit sa o fac sa arate cat de cat bine...am scos dungile alea groase si am pus astea...:arrow::arrow::arrow:

2) Peugeot 206 4x4 :lol::lol::lol:

rekin 25-01-08 17:03

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1253742)
Am dat jos "stickerele" dupa Porsche si acum vreau sa fac "Lambo Doors" dar trebuie sa gasesc un sistem sa fac in asa mod ca usa sa iasa un pic in afara apoi sa o ridic in sus, nu de alta dar nu pot s-o ridic direct in sus pentru ca o blocheaza stalpul dintre capota si aripa, in restas face-o neagra total sau negru cu argintiul care il are pe ea acum, ceva mici spoilere facute dintr-o tabla mai flexibila, leduri si poate ceva intern, Momentan am pus doar "folie" neagra total (scoci mai lat vopsit si aplicat). Problema sunt "Lambo Doorsurile" astea.Ma gandeam sa las tot sistemul de prindere care-l are dar sa-l tai de unde e sudat de usa apoi sa pun acolo un surub ceva care sa roteasca apoi fac eu ceva care se roteasca doar in sus. Problema e: cu ce dau gaura in prinderea aia? Are doar vreo 2mm latul:???: .

la asta ma chinui si yo acuma:(am incercat ieri sa fac cum zici si tu si nu mere tot atinge in aripa,tot ma gandesc la alt sistem:D am sa vad yo,daca gasesti ceva ma anunti si pe mine te rog?:D

2fast4u_DK 25-01-08 19:06

3 Attachment(s)
uitati ceva ce am incercat :D...prima usa este sistem maisto si a2-a e welly...la welly e mai usor...voi incerca zilele astea...la maisto trebuie sa ii fac alt nit pt k p asta lam stricat :lol: da e buna ideea...iar la sistemu welly este tutorial pe topicul tutoriale tuning machete ;)

mba 25-01-08 20:35

o singura chestie...usa aia ori nu se mai inchide... ori intre usa propiu-zisa si "balamaua" aia mare mai faci una mica..si mai intai se deschide un pic k usa normala apoi ridici d ea cu ajutorul balamalei mici....sper k intelegeti ideea :D

2fast4u_DK 25-01-08 20:39

nu prea am inteles ce ai zis sry :oops: da se inchide usa cu balamaua asa :D

mba 25-01-08 20:55

daca se inchide ...e bine
macar acuma mi-a venit mie idee cum sa fac ...dar nu stiu cu ce sa le lipesc dupa ce le tai? adica fac cum ai facut tu...si acuma cum pe prinzi la loc?
...vreau sa-mi fac 350z ...

razak 25-01-08 21:05

poxilina ;)

rekin 25-01-08 21:43

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1314376)
uitati ceva ce am incercat :D...prima usa este sistem maisto si a2-a e welly...la welly e mai usor...voi incerca zilele astea...la maisto trebuie sa ii fac alt nit pt k p asta lam stricat :lol: da e buna ideea...iar la sistemu welly este tutorial pe topicul tutoriale tuning machete ;)

asa am facut si yo!dar trebue sa pun o blama mai mare decat originala sa pot sa o deschid si sa nu atinga in stalp si in aripa:(trebue sa o prelungesc intr-un fel vad yo daca reusesc am sa pun poze:D ms!!;)

am facut acuma niste poze sa va arat dar nu se vad bine am sa va arat yo!;)

Inca un post off-topic si iti sterg toate posturile:-)

gelu_r 27-01-08 13:19

10 Attachment(s)
745 1\24 si DB9 1\18 :)

coman razvan 27-01-08 14:28

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1317319)
745 1\24 si DB9 1\18 :)

oglinzile alea la septar asa gri arata ca naiba...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning