![]() |
mie unul mi se pare simpatica masinuta...dar pana la urma...vezi ce scrie la semnatura :wink:
|
Muamaaaa, ce periculoasa, s-a terminat jmecheria... :lol: :lol: :lol: :lol: De unde au nene astia bani sa cumpere faruri de Golf 4? Sau sunt \"furgasite\"? Iar de Roof Scope, nu mai zic...prea tare... :lol: :lol: :lol:
PS: Manerul ala din montantul C face toti banii...cu el probabil ca \"agatza\"... :lol: :lol: |
CA FANU!!!
ce phoola mea au totz cu faruri de Golf mk4 pe cotetz... |
faine OZ`urile alea :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
Nu inteleg cum a fost facuta dacia aia galbena... adica roof scoopul ala sau ce e si capota... cu prizele alea de aer... par lucrate de cineva care a mai facut asa ceva (adica nu sunt prizele alea de aer din plastic negru care si le lipeste omu cu superglue pe masina... ) in schimb spoilerul... si mai ales \"grila\" aia arata de parca ar fi fost concurs de montat grila sport in cel mai scurt timp... si tunarul exemplarului din poza a terminat in 12 secunde... cum pixu meu poti sa pui plasa din aia penibila... nici macar nu a incercat sa o cosmetizeze... cat despre spoilerul care atarna nu mai zic nimic... pacat de ea... putea sa fie \"prima dacie tunata frumos\" dar n-a fost sa fie :).
|
Mda ...
1410-le cu faruri e golf 4 nu il stiu ... ca am vazut ca are nr de Cta ... Si cred ca s-a sictirit cat a muncit la masina ( s-a plictisit ca sa zic asha ) si i-a aruncat in bot o plasa scoasa dintr-un filtru de raba sau camion , si i-a trantit o bara de bazar pe fata ... Pacat ... Putea sa ii aranjeze un \" botic\" super misto ptr o dacie ... La anu am de gand sa imi iau o cotigutza si sa o tunaresc ... si poate am sa ascot \" Best Of Dacia \" ... dar dintr-o dacie sport ... ptr ca are 2 usi si nu ma chinui prea mult ... Si sper sa nu apara prin postul acesta ( :lol: ) |
Re:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
probabil k e vb de dacia asta
culoarea e super misto si tot respectu k nu si-a umplut-o de abtzibilduri cu nike/adidas/etc sau embleme de renalut/bmw/etc :lol: |
Aha! e cea mai frumoasa dacie kre am vazut-o eu... pe bune!! Dar totusi... parca lipseste ceva... Botu' arata bine, dar d c?? pentru k are alte faruri (care ce-i drept se integreaza foarte bine p capoota aia)... Se vede k sunt bagati multi bani in masina aia, si mult timp, tipu' care a modificat-o are gust (pentru k nu sunt puse toate la ingramadeala si fara nici o linie)
Si totusi parerea mea: imposibil sa tunezi o dacie (o masina a anilor '60) cu stilurile moderne... |
:D
Frate ala cu bani care ia bagat in faruri de g4 facea toata masina cap coada !
Da de are galben culoare si stikere negre ! Cata taranie ! |
Re:
Quote:
De ce zic asta ... ptr ca s-a urcat un camion peste ea si a lipit-o de asfalt. Pacat. |
1 Attachment(s)
pacat de ,,exclusivitatea'' masinilor britanice. la cati tigani sunt prin anglia, asta sigur a tunat-o un nostalgic al vitanului.
|
Offff... :cry: :cry: Plang dupa jantele alea! Pacat de ele! :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning