![]() |
Re:
Quote:
am vazut astazi un cadillac STS nu cred ca ati auzit de el ptr ca e prima data cand vad si eu masina...are 4 finale...este frumoasa dar nu am avut aparatul la mine si era inscrisa cu nr de bucuresti :wink: |
Re:
Quote:
|
Ce taran..daca as fi vazut accidentu, si as fi avut o arma la mine ias fi dat doa gloante in cap..ca bulanjiu sigur sa da in figuri ca ce tare e el ca conduce un maybach..numai ma agit cind vad prostia di tara..
cadillac sts exista deja in tara? fain, ma gindesc ca e importat.. stopurile sunt faine in stil de srx, negru si cu leduri :) |
3 Attachment(s)
cadillacul STS este din vara in RO >...eu iam facut poze la cel gri pe bvd unirii la un semafor ..caut poza si va arat ..
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...=asc&start=960 mai precis din luna mai ...deci pana in vara ... |
asta din poze este CTS ala de la matrix reloaded..sau ai vazut si un STS?O_o
dar totusi este fain..in bucuresti ma gindesc ca nu ar fi imposibil sa existe deja un STS :D ai traversat strada cind lai fotografiat? ^^ |
da ....am gresit ...este CTS ...nu STS
|
dar mare diferenta nu este intre cts si sts-ul nou
|
ieri la antena 3 sa spus ca sorin ovidiu vantu are CARERRA GT !!!
cine vede masina pe strada si face poze are o ciocolata ... :lol: |
bai fratilor am si eu cu ce sa ma laud da de cele mai multe ori nu am poze asa ca zic ce am vazut :
1. Honda CIVIC 2006 2. Range Rover SPORT 2006 -- la asta am cateva poze 3. Lincoln TOW CAR ( limuzina cu 6 roti :shock: ) 4. Nissan SILVIA S-14 5. HUMMER H1 6. HUMMER H2 - cu roti mari si frumoase |
3 Attachment(s)
draguta 8)
ps: ma grabeam.. asa ca nu am mai apucat sa ii fac o poza din fatza... :oops: |
bine basule ...
in sfarsit vedem si noi cum arata o chiftea castigatoare .... prima impresie ....nimic interesant ... :roll: |
Re:
Quote:
|
am vazut si yo o honda civic 2006 gri in cta..si arata mult mai bine k in poze....e ceva deosebit..iesit din comun...
p.s.s`au inmultit in cta golf 5 gti...sunt vreo 5-6 |
Arata bine bombitza... chiar e interesanta
|
look what i saw 2day
scuzati calitatea pozelor |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning