![]() |
1 Attachment(s)
.....femeia are prea multe dracii in kap :twisted: :twisted: :twisted: ......
|
definitie
1 Attachment(s)
iaca cum vad eu femeia
|
....prima de la comun use e the best...... :twisted: :twisted: :twisted:
|
femeile ? vai ... sa mor dak am reusit sa le inteleg ? de ce ? probabil si ele se chinuie sa ne inteleaga pe noi barbatzi ...
dar totusi de ce trebuie sa le intelegem ? oricum femeia ramane ... si cred k va ramane un mister intunecat pt noi barbatzi ... sper k reply`ul meu sa nu fie luat in nume de rau de catre femei .. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ie de rau :| |
asta pt ca le permitem!!!
nu e talentul lor,e defectul nostru |
sau kred k le e mult mai usor sa ne citeasca atunci knd vrem ... \"a straight thing from them\" :D oricum mam lasat de \"meseria\" de a incerca sa le inteleg ... cel putin cu pretena mea am ajuns la o intelegere ... ca ieri sa fi fost ultima \"cearta\" ca e inpropriu spus cearta pe kre o aveam ... urmarile nu le mai spun k sunt mai cinice :P
|
greu ... o sa fie o enigma ... ati vazut filmu ala cu ... tipu` ala care auzea ce gandeau femeile ... ati vazut k inebunise la un momentdat ... de ce .. ptr k , chiar daca auzea ce gandeau ... nu intelegea ... inebunise ... so ... un big mister :)
|
nu stiu cata luma la vazut dar sigur la mai multi dintre noi near face placere sa il vedem .. cine stie poate mai invatzam si noi cate ceva nou despre femeie :D pff filmele astea .. facute cu si despre femei :D
si ca sa fim ontopik .... precum un user a zis mai sus .... nu kred k are rost sa mai incercam sa intelegem femeia ... precum nici ea nu intelege diverse \"ciudatzenii\" dalea nostre barbatzii ... de ce no lasam noi balta ? ah ? cu ce ne ajuta dak intelegem femeia ... apoi nu ar mai exista misterul ala kre .. defapt e ca mierea de albine .. k cireasa de pe tort .. esti asa fericit knd ai ajuns la ea ... dak nar mai exista misteru ? ce am face ? am stii toate miscarile femeii .. si viata alaturi de x fata ar devenii plicticoasa nu credetzi ? sper k nu aberez degeaba pe aici si cineva ma sustzine in ce spun :D |
sunt de aceeasi parere cu tine.
io am avut ocazia sa fiu cu o tipa pe care o intelegeam si puteam estima aproape 100% ce va face,ce va zice,etc.....pai dupa 2 luni ma plictisisem in ultimu hal |
Re:
Quote:
ne intelegeam perfect...anticipam orice miscare a ei, orice ! si relatia a durat 6 luni...fara sa ne plictisim... |
lol ,a facut ceva la care nu te asteptai ? n-ai anticipat ? or what ?
dupa o anumita perioada de timp .. cunoscand persoana .. poti sa-i anticipezi absolut orice miscare :) i did .. |
acuma zik numai in cazu meu ... poate vor fi si altzi kre ma vor aproba da ... nush dak ajung sa ii anticipez fiecare miscare gest ... sa stiu totu despre ea ... unde mai e farmecu ? parca nitel mister nu strica niciodata ... si fel si fel de surprize pe kre ti le poate face eu zik k sunt mereu bine venite ...
asa k eu zik sa lasam femeile in pace sa nu incercam sa le mai citim gandurile k nici eu nu se strofoaca sa ne inteleaga :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning