![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
ohoo si inca cat de bine:D |
Quote:
|
dar mai lasati fitzele astea ...... nu e vorba de exceptii aici.
sunt multe fete care conduc excelent...dar majoritatea dau si cu matizu in stalp. nu va mai umflati atat... le stiti pe alea de nici capota la octavia nu stiu sa deschida? ce atat in sus si jos... :) |
Quote:
|
Quote:
stim stim si pe alea cu capota;) si pe alea care intreaba daca oglinda din partea dreapta e pt "copilot"=))) |
pai si atunci de ce sariti asa de partea dorsala in sus?
mai usor ca sare sangele prin vene.... daca nici fitele nu caracterizeaza femeile din ziua de azi...atunci... |
atunci...ce?
nici cu voi...barbatii nu`mi e rusine...;) in fine.... deja suntem pe langa subiect! |
gata gata .. nu va mai certati ...
On`Topic ... eu zic ca un Audi TT negru pt o bruneta ... un BMW 3 Cabrio alb pentru o blonda iar pentru restu ... 307 cc ... rosu :D |
Quote:
|
nu nu :D
pe mine ce`l putin asta ma atrage ... bine ca nu sunt nepasator nici la un A6 :bunch: |
Quote:
deci merge si A6 la gagici a?? nu numai matizu`??=))=)) |
pppffff ....
unele chiar merita Matiz (ex: mama) ... dar sunt si fete care stiu sa conduca bine ... si masini nu asa de mici (ex: Octavia , Touran , Bmw 530d Touring) ... si mai stiu o gramada de cazuri ... oricum ... femeie in HUMMER H2 intrece limitele !! aia e masina noastra :(( a barbatilor :( |
Quote:
|
Quote:
da numai , gata :???: !!!! de ce nu si`a luat H3 ... aia mai e de fete :( ? de ce H2 :(( daca vad una`n H1 :shock: ???? :shock::shock::shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning