![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
cred ce-l de-al 4-lea vw e mai impresionant dekt ale tale :P r32-u ala e crimina
|
nu m-am prins...!??!?:rolleyes2 ce r32?
|
cred ca se referea la passat (r36) , pentru ca ai mentionat pe topicul passat'ului de un eleron de r36 sau ceva de genu si cred ca de acolo a tras concluzia cu r32 , cu toate ca e 1.9 tdi
my opinion :lol: |
6 Attachment(s)
da , nu e 1.9 e de 2.0 tdi....
mai pun niste poze cu masina... |
Aplauze, aplauze !! :-)
|
multumesc...multumesc. :rolleyes2
|
deci...
masina e belea.. am mai zis... dar rotile par prea mici... :???: |
Arata intr-un mare fel!
Putem sa zicem: "mirifica"! |
Quote:
|
tocmai... just kiddin'...
ai incaltat-o... si trebuia sa iti admir incaltarile... ca ai "inteles" tu gresit mesajul... scuzele mele ! :D |
Quote:
|
Am eu de vanzare un set pe 20` daca esti interesat......dar mai tre sa astept sa vina si numarul 4...ca am doar 3 :). Gata de Valcea?
|
Daaaa, ma tot uit la masina asta si tot citesc posturile celorlalti... Sfatul meu este sa ignori criticile... Masina arata intr-un mare, mare fel! Spor la treaba si sa ne revedem sanatosi! Sa stam, poate, si la o bere!
|
Quote:
bere...am baut in seara aia la bere cu renato de m-am pus in cap...data viitoare bem o lada...sau un tir de bere...:)) de valcea nu sunt gata...nu stiu ce sa fac..imi ating rotile , sper sa rezolv azi problema...daca rezolv merg...daca nu ...nu cred... |
2 Attachment(s)
Masina arata foarte foarte bine :D dar (mereu trebuie sa existe un dar :) ) dupa parerea mea masina are nevoie de o natie de praguri drepte pentru a se continue linia de la bara fata.
Ti-am facut un vt sa vezi despre ce vorbesc |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning