![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Quote:
|
ideea e ca investitia in tuning nu prea se recupereaza
|
Stiu ca nu se recupereaza ,nici nu am pus peste il cat am investit,da unii nu se simt bine daca nu se baga in seama:!:
|
Sal omule. M-ar interesa si pe mine pragurile.
|
da da.. daca va zice sparky facturile cat a dat pe toate alea... trece mai mult de 2000 de euro ca popa... plus ca masina face 3500-4000 ca arata bine.. asta daca nu ar fii avut nimic pe ea... deci omu cere putin dupa parerea mea dar a tinut cont de faptul ca nimeni nu ar da 7 mii de euro pe un matiz... dar oricare dintre noi am face la fel... dupa ce bagi in masina 2-3 mii de euro nu prea te lasa inima sa o lasi la pret mic si sa iesi in pierdere
|
Quote:
|
lol .
|
Nimeni pe aici??
ce sa fac baieti sa vand masina sau sa o tunez mai departe:rolleyes2 M-am pus pe ganduri mai nou.......... Ce anume as mai putea face??ce imi sugerati?>?? |
Pai gandeste-te si tu ce vrei sa faci....si cum ar fi mai bine pentru tine.
In situatia asta ajungem toti la un moment dat, cei mai ambitiosi (si poate mai fanatici) trec peste moment si investesc mai departe, iar cei mai multi (mai pragmatici) schimba masina si trec la ceva mai bun. Ia in calcul: -daca Matizul este masina care ti se potriveste; -daca prin vanzare (separat - piesele si masina stock - sau impreuna) iesi prea mult in pierdere, astfel incat sa vezi ca la final iti raman banii de un....Matiz stock, poate cu un an mai tanar. Succes in luarea deciziei! |
Quote:
|
hai ca m-ai omorat !!! chiar ti se pare o masina completa ?? ca sa nu zic perfecta? in tuning ul nu se opreste niciodata ! mai sunt foarte multe de facut la ea !cel putin din punctul meu de vedere
|
mda.. dupa cum ziceam... niste aripi, nos si eventual un eleron sa zboare... mie imi place asa cum e si nu vad ce dumnezeului i-ar mai putea face? barile le are skimbate, capota o are skimbata, spoilere si prelungiri de bari are... are tot ce trebuie ce mai poate sai faca? si sincer nici nu mai are loc de atatea impopotoneli... ma rog.. cum ziceti voi experti in tuning-ul auto :)
|
Si eu sunt de parere ca mai are ce sa-i faca: arcuri sport, poate alte jante (cu timpul), scaune sport sau macar retapitate (se poate schimba si forma lor), vopsita plansa de bord in culoarea masinii sau argintiu (dar nu la spray), montate ceasuri cu "plasma", turometru + diverse ceasuri in acelasi ton cu cele originale, alt pachet de bass (tubul e "fumat" de multa vreme), antifonare portiere, eventual portbagaj+plafon+podea, manere desfiintate, folie omologata (daca nu cumva e deja), multimedia (lcd plafon+tetiere, dupa gusturi), traseu admisie, frane Ferodo, Brembo, ATE, bujii NGJ, evacuare completa inox, chip-tuning, xenon, fete de usi modificate, stalpul central vopsit negru aceeasi nuanta cu folia, plafonul negru lucios, antene radio desfiintate (exista de interior), oglinzi aftermarket negre, poate chiar electrice (vezi FK), alta nuanta de vopsea (poate chiar perlat) si multe, multe altele!
@Maskatu: dupa parerea mea, astea de mai sus nu sunt de prost gust, n-a zis nimeni de codite de rechin, flacari si steme M13, GTIFSITDINOSBOSSONY, Turba Spork, Fatalizator, "Matiz cu motor pe injectie....la stergatoare", "Baby on board, mother in trunk", "Thoonnnyng" etc. Deci, din ce am enumerat mai sus, macar din 3 in 3 daca le alege si tot il vor tine ocupat 1-2 ani :D insa dilema omului era daca sa o vanda sau nu. Asta cu siguranta numai el poate decide. Nu e ceva de care sa tii cont pe baza voturilor si parerilor altora :rolleyes2 |
da la interior se pot face multe.. ce ai spus tu e deja un tuning mai sofisticat, adik mai de bun gust si kiar ar fii "unicata" buburuza.... dar ar pierde multi bani pe ea daca ar vindeo dupa aceea.... la fel ca si acum nu poate sa o dea.. decat unui super fanatic de matiz. si multi prefera sa le ia de la zero cum la luat sparky si sa il faca dupa propriul gust... e o tema larga de discutii aici... ma retrag :D
|
Scuze ca nu am mentionat ,dar la interior nu vreau sa schimb mai nimic ,tocmai ca daca urmeaza sa o dau sa pot:!:
In legatura cu folia pe geam e OK ,nu stiu ce as mai putea face ca sa scot ceva putere din micutul motor????M-am gandit la bujii sport???merita puse??? Evacuare completa nu fac ,o groaza de bani si nu da chiarasa performante,,,,,,,,,,,,,,,,,la chip m-am gandit da la fel e scump si nu merita pentru 6 cai sa dai aproape 10 milioane:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning