![]() |
:lol: :lol: :lol: da BOG, cu siguranta iti dai seama ce suflet are la prima vedere :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
scuze nu vazushi minusul :p .....pey atunci o duci bine :lol: :lol: :inyourfac :evil_laug :evil_laug
|
:) bai,deci io nush cum draq poti sa te indragostesti de o tipa pe care o stii de 30 de sec
|
poti sa te \"indragostesti\" si dintr-o poza cu ea...
nu-ti trebuie 30 de sec. ;) asa a fost la mine si de aici toata treaba se imparte in 2 variante 1: Sa te innebuneasca.... sa-ti dea totul peste cap ... si .. sa ajungi s-o cunosti si sa fie... tot ce-ti doreai 2: Sa-ti placa de ea... exterior.... insa.. interiorul .. sa fie .. putred.. sa ramai dezamagit.... :D lucky me... la mine a fost prima var :D |
prea mult risc la mijloc,parerea mea
|
:lol: :lol: :lol: SI ?!
crezi ca poti face ceva ? frate... daca ai vazut-o ... si ti-a placut cum mi-a placut mie... iti dau ex. meu ... eram ... :) si sunt topit.. n-ai ce sa faci risti fara sa vrei ;) numai ca sa .... fi cu ea ;) risti si pierzi multe... la mine a meritat ;) tot ;) |
bv tie :lol:
io,nu prea am atat de mult bulan |
ce ai de pierdut ?
|
pai nik,dar nu-s io genu care sa-si piarda timpu' asa aiurea cu o tipa
io daca ma pun cu o fata,caut ca rel sa mearga,nu sa fiu cu ea asa de \"chi-chi\" |
Lol.hai ca asta-i tare.\"Caut dragoste la prima vede\"....si totusi crezi in dragoste la prima vedere?stiu ca e cam offtopic dar trebuia sa o spun....potzi sa zici ca o iubeste pe fata aia?sau ce numesti tu dragoste? :lol: o vezi 1 data si gata o iubesti...imposibil
|
abia ai 17 ani... mai ai de trait :)
|
DA.mai am multe de trait si de invatzat, nu neg lucrul acesta...totusi pana acum eu nu prea cred in dragoste la prima vedere.poate o atractie foarte mare fata de o persoana si dorinta de a o cunoaste....dupa ce o cunosti poti sa fii dezamagit sau chiar din contra...dar nu iubire.iubirea e ceva profund.oricum sper sa ma insel si sa existe dragoste la prima vedere...si sa fiu si eu norocasa sa dau peste ea :)
|
o intrebare am :
esti tipa din avatar ? :D daca da , mie greu sa cred ... ca pan` acum n-ai gasit ...ce cauti : / mi-e tare greu sa cred .. ! |
Mi s-a intamplat o singura data asta... Eram in Twice ( acum vreo 3 ani ) de Craciun, si la un moment dat ni s-au intersectat privirile ( nu ne mai uitasem/ vazusem pana atunci) si am ramas asa, uitandu-ne unu la altu cateva minute, pana la urma ne-a facut cunostinta un prieten k nu aveam nici unu tupeu sa intram in vorba... Am aflat k sta pe langa mine si ca tatal ei cu al meu sunt prieteni vechi... relatia a durat vreo 3 luni, apoi ne-am desp k asa a vrut ea, apoi a vrut sa ne impacam, dar eu eram cu altcineva si acum suntem prieteni buni si e combinata de foarte mult timp cu un prieten de-al meu...
Eu chiar cred in dragoste la prima vedere... si d-abia astept sa ma \"loveasca\" din nou... PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning