![]() |
np!
|
Re:
Quote:
drum bun im germany |
Re:
Quote:
sa ne vedem cu bine :D |
Apropo daca mergi in germany adune si noua niste reviste de tuning :D sa vedem germany cu ce masini se lauda :D
|
Re:
Quote:
|
daca ai aduce ceva reviste hi-fi!!!!!!!
|
Re:
Quote:
gata..s`a notat... no problem...tot ce gasesk aduk :wink: :lol: :D :P |
astept! :o
|
Hy all,eu sunt Mihele Andrei clasa a XI-a mai am 1 luna pan` la 18 ani,am un matiz albastru cu nr cj-55-hlc pe care nu il mai conduc de cand ma prins politia.imi place tuningul si sper sa strang bani pt o masina mai tare si sa o tuninghez sa iasa pe locul I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
unde si la ce locu 1,pentru asta ori vrei sa muncfesti mult ori sa cheltuiesti enorm :D :D :D astai adevaru
|
Re:
Quote:
|
locu I dintre cei care au MNC poate , pe masina... sa scoata ceva macar sa citeasca sepelometru !!!! .. ca la demo car de la MNC nu a citit sepelometru nimic ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ni i-a convenint m'n'c' marca produsu si s-a rusinat!!!!!!!!! :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
ei s-au prezentat pentru aspectul firmei lor cu peugeotu inscriptionat cu m'n'c',au si ei niste produse mai bunicele nu stiu daca ati vazut condensatoru lor de 3 farazi e super beton,ala chiar m-a impresionat,si acu recent au scos un amplif mono destul de vanos,in rest sunt produse pentru oameni de rand fara pretentii calitative din pacate,in schimb au design frumusel unele lucruri,apropo conectica lor e vasta inca si destul de bunicica :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning