![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Bine. Atunci voi spune partiile bune daca cele rele nu le poti accepta.Masina ta are linie nu are fata mai aplecata sau spatele mai aplecat tabla se prezinta bine (asa vad din poze) nu e deloc rugina pe ea. Si nu am spuso ironic sau la misto am spus partea buna ce o vad eu la Dacia ta.
|
bravo man...e draguita:twisted:dak in ea ai investit pe langa banii si sufletul si ideile tale"BRAVO"...restu e can-can:)).....multa bafta tuturor celor care tuneaza:P daci:))
|
RAk, masina arata chiar foarte bine, iar spoilerul spate ii da agresivitatea necesara intimidarii rivalilor :)) poti sa dai jos chestiile de pe stergatori , neonul si capacele. ar arata mult mai bine fara ele.
|
Nu as vrea sa supar pe nimeni, dar o Dacie stock arata de 10 ori mai bine decat orice tentativa de "tuning". La Dacie, n-ai ce sa-i faci! Doar jante! Parerea mea...
|
Quote:
|
mama cate pareri....parerea mea e ca atunci cand spui un lucru trebuie precizat inainte ca "e doar parerea mea" nu poti spune ce e de facut sau cum arata o masina tunata sau netunata ca litera de lege...iar cu tunatul de dacie stoc,gristi...sunt sute de dacii facute si chair bine...daca nu credeti da la galerie poze....WWW.4tuning.ro....."Ne vedem pe strazi":twisted:
|
Quote:
Quote:
topicul tau este facut pentru a-si exprima userii parerea, asta e motivul pentru care exista. fotografiile puse de tine nu sunt noi, altceva nu-ti spusese nimeni, iar parerile nu pot fi intotdeauna magulitoare, atat timp cat sunt pertinente, la subiectul topicului, si decente, nu este niciun motiv pentru care userii sa nu isi spuna parerea. incearca sa le accepti sau sa le ignori, dar nu raspunde agresiv, nu e aici locul rafuielilor. |
Quote:
iar in al doilea rand vad ca tie ti-e mai usor sa muncesti sa pui prostii pe masina decat sa muncesti sa faci ceva placut...... ma refer la punte , fuzete si alte nebunii... de care tie ti-e frica sa te apuci sa le schimbi...... probabil iti da cu virgula si iti e ca nu mai poti sa mergi cu ea......... |
Cam cat e o statie JBL ? Ce pret? Am gasit la cineva cu 2,5 mil statie JBL de 600w. Se merita? Ce parere aveti???
|
Quote:
ce mai astepti...ia-o:P....daca e buna normal ca merita...daca nu te poti uita si pe ocazi.ro....;) mult bafta |
Quote:
|
Quote:
partea buna,pai,sunt de acord cu StreetStyle22.bafta la zorzonele;) |
Quote:
|
mai bine o lasi ca si atunci cand ai cumparat-o :) nu iti bate joc de ea :)
perfect :X:X:X::X se incadreaza la kitch tuning shop:X;):) |
RAKULE mai e de vanzare masina ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning