![]() |
Re: Masinile din ARAD
poate.....cine mai stie.
|
Re: Seat Leon FR TDI
Quote:
|
Quote:
|
aaaa....nu.ziceam asa si io.adevaru e ca nu-i urita masina.si la 600 cai cit se zice pe aici ca are tre sa si mearga.nu?
|
Quote:
|
da leonu l-o facut p herman am fost acolo.....io sincer nu cred ca 99kidu are mai mult de 300 de cai si din surse sigure am auzit ca nu are....
|
mai conteaza cat are arata superba masina aia
|
nu l-am prins ca iese destul de rar sau ies eu rar.nu stiu.da m-as da o data sa vad ce iese.
|
eu am auzitceva de genu ca mai lipseste unitatea centrala care face legatura intre motor si modificarile care le-a facut......ceva de genu asta......masina cred ca o sa aibe la 500CP dar acum nu cred ca are mai mult cu 50-80CP peste cat are din fabrica.....plus iar am auzit ca si in starea actuala care e consuma foarte mult......E ADEVARAT ZVONU???????
|
de consum nu are rost sa vorbim.cind ai asa o masina cu motor mare esti constient ca nu poate sa consume ca un 1.9 tdi.
|
Quote:
|
si daca o regleaza tot degeaba.am incercat sa ma duc frumos prin oras cu un plin.sti cit am mers?exact 330 km.repet.frumos nu forja.si rezervoru are 90 litri.deci la un calcul simplu am avut consum de aprox 30 litri la suta.eeeee.....ce zici?
|
Quote:
|
nu-i bmw.la rs.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning