![]() |
Re: Siab 2007
cica au rupt bara fata de la leon ala de dtm
|
Da sa facut paguba in valoare de peste 20.000 e .... sau furat brichete,scrumiere,nuca schimbatorului, covorasele, sau rupt scaune, huse, sau zgariat usile, sau rupt clantele....sau luat truse medicale,stingatoare.. romanu e tot roman... :rolleyes2
|
Romanul iarasi a dovedit ca nu are loc in europa...
Nu am cuvinte la ceace sa intamplat la salonul de auto, dar parc era seare, sau nimeni nu a vazut vandalismul, dupa parerea mea si cei care nu au actionat cand au vazut idiotii astia sunt cel putin la fel de vinovatii din cauza indifirentei... In romania parca e sport furtul... |
SIABu va exista in continuare...singura dif e ca masinile nu vor mai fi accesibile..toate vor fi imprejmuite ( ex. Lamborghini , RR , Maserati ) ...
|
"misto" e ca se fura brichete , butonashe si alte chestii :lol:
|
Referitor la cum a fost cromata toyota...A fost vopsita cu MirraChrome de la AlsaCorp.
|
si mamaia are crom pe portofel :lol: vorbeam in general...nu de anumite masini...
|
eu sunt curios de ce tocmai anul asta....
in anii trecuti parca totusi nu s-a auzit de asa vandalism. ieri au dat la stiri ca la BENTLEY (care, ATENTIE, era imprejmuit) au furat numarul =)) asa ca nu ma mai mira nimic. |
30 Attachment(s)
mersy mult...
|
:yikes: :yikes: marfa sistemele audio
de masinii ce sa mai ziceam:love: :help: :bunch: |
10 Attachment(s)
Niste poze...
|