![]() |
Re: Audi A3 8P
Quote:
A facut el un filmulet dar cred ca nu se intelege mare lucru.O sa incerc sa dau de el si il postez aici. |
De la ce oare i s-o fi facut rau ? :lol::lol:
|
Era bluey constipat :D
|
Chiar sunt curios sa ne vedem..Sa incerc sa spal rusinea de care zici tu cu HotHatch
|
Quote:
|
Quote:
Cat timp am plecat de la 140cp si am reusit sa bat chiar si un gti cu soft si un 30ed cu soft ma declar mandru de masina mea. Cu atat mai mult cu cat masina are 1540kg cu mine cu tot in varianta completa , merge pe motorina si consuma sub 8 daca sunt cuminte :D Nici macar pretentii de HH nu am. Nu am zis niciodata ca bat orice gti cu orice modificari :) |
:D stiu..e de apreciat..Mai e un baiat in Iasi cu un a3 modelul de inainte..Cred ca il sti..1.9 tdi quattro..avea undeva la 230 cp, acum are mai mult si si-a pus si NOS :D..ar fi interesant cv..
|
https://www.youtube.com/watch?v=GVltRAxcQ6k
Si un mic filmulet. Se vede dubios ca a trebuit sucit la 90grade |
Mama lui de ambreiaj... Imi place vitezometrul tau pana schimbi a 3-a! :))
|
Bluey,ai uitat sa precizezi ca erai pe autostrada in Germania :D
|
Comparativ cu turbina stock cat de mult a crescut turbo lag-ul?
|
Nu extraordinar de mult.
Oricum nu atat de mult incat sa ma deranjeze la condus. Se invata oamenii cu chestii mult mai grave deci ma pot obisnui si eu cu putin lag. Si oricum recuperez in cealalta parte a turometrului :D |
Quote:
|
Quote:
|
Focal K2p pe fata cu DLS CA41 si un player trist LG.
Deocamdata imi satisface nevoile. Vedem la primavara daca mai particip la ceva competitii SPL. Pe primul loc stau serpentinele si 402m. Daca mai raman banuti bag eu ceva si in portbagaj. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning