![]() |
Re: Br 40 Yul
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
oricum misto poza...ms |
:twisted: YUL vs. DNL https://www.youtube.com/watch?v=OzrWcH_igoo
|
dar de unde ai filmarea asta ??
|
ca reporterii din surse sigure :lol:
|
ai dracu paparazzi!!!:D
|
iulica bagam filmu cu noi doi din carrefour p you tube?:twisted:
sau il pastram doar noi? |
Quote:
|
pe mine ma enerveaza rau de tot masina asta .. arata prea bine ... enervant de bine arata ... felicitari
|
daca ar fi mai multi ca sirius ce bine ar fi, nu ar mai exista Kitch-uri :lol:
|
Vinde-o frate ca e varza :lol: :lol: :lol: ... era o gluma este:shock: :shock:
IMPECABILA aceasta dacie si tata o baga in vopsitorie luni dar nu stiu unde sa pun poze sa vedeti dupa aceea cum a iesit astept un reply unde sa postez pozele va multumesc si bft YUL este super masina ! |
Multumesc mult baieti!!
nici nu stiti cat de mult ma bucur sa aud aceste lucruri din partea voastra!:D fiti pe faza...zilele astea o sa va aduc la curent cu noile modificari! mai trebuie cateva ajustari si o sa pun si poze.:D |
Felicitari Inca Odata Iulica Pt Masina ! ! ! Superba
|
17 Attachment(s)
dupa lupte seculare am reusit sa termin motorul si sa il montez.
vreau sa anunt k nu am facut nimik spectaculos, ci mici modificari asa de "inceput". dak vor fi resurse financiare in viitor poate pun ceva mai serios!:D ce am facut: -blocul a fos curatat si lustruit pe interior -vilbrochenul lustruit - pompa de ulei este noua si cu debit marit -bielele lustruite, echilibrate si usurate la 440 gr -bolturile sunt un pic mai scurte (asta nu are prea mare importanta) -pistoanele sunt scobite, sunt mai scurte si mai usoare decat cele de dacie 1.4, si lustruite in cap -chiuloasa este de 1.3 si a fost lustruita la camerele de ardere si la canalele de admisie si evacure -supapele au fost lustruite si unghiul de asezare pe scaune este de 75 de grade -arcurile de supapa sunt vechi, frantuzesti dar noi. -axul culbutorilor si culbutorii sunt noi. -tijele impingatoare sunt dealea vehci si rezistente nu rahaturi deastea noi -culbutorii sunt deaia vechi dar noi -galeria de adm si evac este de dublu-corp si a fost lustruita la admisie, si la evacure nu am reusit s-o lustruiesc chiar atat de bn, mai mult am curatzat-o -carburatoru este de Lada 1200 , dublu-corp, cu jicloarele un pic modificate k sa dea un randament bun pe acest motor de 1.4 cutia de viteze este in 4 tr cu grup conic 8x33 pt demaraje seriose:D asa... eu am spus tot ce am facut la acest motor... acum fiecare trage concluzii si isi exprima propria parere:D ms LuciBV!! cateva poze din timpul lucrarilor...si vor mai aparea filme dupa ce ii fac un mic rodaj |
Beton Iulica,imi place lucrarea:-)8)
Astept sa vad cum se misca dupa ce il scoti din rodaj;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning