![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
sal. zimi sh my un pret pe un ax de tacheti pentru un motor de e21 din 75 benzina 1,6 carburator... nu ax cu came... ax tacheti.scuze k ma repet dar pe unde cer ax tacheti imi dau ax cu came.mrs mult....
|
sal,
am nevoie de placute de frana (fata spate) si discuri (fata ventilate spate pline) pentru masina din semnatura...cu abs... |
Quote:
disc frana fata diametru 280 5 gauri - 145 lei/buc ATE; 135 lei/buc ZIMMERMANN; 285 lei/buc perforate ZIMMERMANN disc frana spate 4 gauri - 125 lei/buc ATE;105 lei/buc ZIMMERMANN disc frana spate 5 gauri - 175 lei/buc DELPHI placute frana fata - 70 lei FERODO sau 130 lei ATE placute frana spate - 70 lei FERODO livrabile in 2 ore de la comanda |
Quote:
|
Quote:
ok...multumesc. Sunt de acord cu unele preturi... maine rezolvam. |
Sal,
mergem pe Zimermmann si Ferodo...la 4 gauri 0728 722 820 pentru contact...adresa...si ce mai trebuie. Astea...105 lei/buc ZIMMERMANN placute frana fata - 70 lei FERODO placute frana spate - 70 lei FERODO Maine am nevoie de ele...:D |
Maine dupa ora 4 trec sa iau placutele de frana despre care am vorbit si un filtru de aer pentru aceeasi masina.Lasa-mi un pm cu adresa.Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
livrabila in max 2 ore de la comanda |
pompa de apa pt un volvo turbo benzina
c70 cabrio ,2,0t,120kw,an 99,cod motor b5204t4 |
Quote:
sau 140 lei AIRTEX ITALIA |
Pentru un mercedes cobra ma intereseaza pret la praguri.
seria 12312310160017.Ms |
Quote:
|
salut, ma intreseaza un set motor sau ca sa zic toate elementele de refacere ale unui motor, pt un opel kadett 18e 85kw
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning