![]() |
Re: Giurgiu
:suspiciou care a daramat gardu' de la piciorul podului? cam urata franarea....:rolleyes2
|
Quote:
pe un schwepps mandarin la jumate. |
2 Attachment(s)
poze noi cu calibra .
|
Arata bine , am vazuto si prin oras
|
Quote:
cand si unde ? dar o dam pe o stica de 1.5 :D edit: daca se poate diseara dupa 10 ;) |
Quote:
in cel mai rau caz fac cu a mea :)) |
in cel mai rau caz cu a ta nici nu puteam sa ma tin dupa tine :))
pacat ca nu am vazut mesajul pe forum ieri, ca nu am intrat, dar o lasam pe alta data ;) |
1 Attachment(s)
Salut baieti!
pana la urma ati cam lasat`o balta cu clubul se pare ...daca va decideti pana la urma ma bag si eu. **COSMIN** ma intereseaza si pe mine cat m`ar duce vopsirea la 4 jenti.(sunt astea din poza de mai jos numai ca acum le`am dat eu cu un spray negru la misto) eventual sa imi zici daca ai si posibilitatea sa scoti tu gumele de pe ele ca nu mai am alt set si nu prea as lasa`o desculta pe butuci. aaaa da si cam cat ar dura? bafta |
5 Attachment(s)
@**COSMIN** iti mai merge Olteanu`? Am avut si eu unu` de care imi este tare dor ...a fost prima mea masina....si neah...prima dragoste nu se uita.... Al meu l`am dat la cineva pe net ...a ajuns pe undeva pe la Satu Mare .. uite cateva poze cu el poate l`ai vazut prin oras mai demult....cam acum 3-4 ani l`am dat
|
GxGxG : am renuntat la oltcit din mai multe motive. acum am un ford fiesta mk2 diesel. e mai ieftin cu asta. :D
|
Stiti careva daca se ocupa cineva cu colantari in giurgiu? si eventual niste preturi?
|
Salut baieti.Un peugeot cu nr de bulgari,cu 75 cp este binevenit :)?
Quote:
|
Mersi ronnaldinho ...si bine ai venit :)
|
Vrea vreun giurgiuvean sa ne facem si noi un club?Sau exista vreunu unde as putea sa intru si eu?
|
Pai asta se discuta mai inainte....de un club. Dar sti reclama aia ....`n-ai cu cine....` :-)
Ar mai fi JMS prin oras,cu un club dar nu stiu mai multe detalii. **COSMIN** ar putea sa ne zica ceva mai multe despre el ....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning