![]() |
Pai am 2 masini
un R8 din 1968 pt caroserie si o D1100 din 70 cu motor si cutie de renault care merg perfect pt restu!!! Din astea o sa fac o masina cu un pik de norok!!!! :lol: :lol: :lol: |
sa moara caii de mai intzeleg ceva,
acum la intrebaera cui ai raspuns MPA ? |
La a ta !!!! :lol: :lol: :lol:
|
mkay..
acum cred ca am intzeles... tu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus... yo credeam ca la intrebare care i-am pus-o lu marian,. adica de ce e asha de suparat motoru.... :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ma bucur cand pricepi :lol: :lol: :lol:
|
Hai sa scriu si aici.
BMW 523i din 99,no tuning ca vreau sa o vand.Am luat-o ptr confort(atat aveam de cheltuit),dar mai scapa si piciorul pe acceleratie din cand in cand...iar la curse nu ma bag ca e masina grea si puturoasa. Numai bine! |
shi ce vreis a itiz iei in locul ei???
|
Quote:
Eu vreau in ordinea urmatoare:M5,540,530 cel ma jos. Tata probabil ca o sa vrea un 520i mai nou.Dieselurile nu intra in calcule nici la mine nici la el.......asa ca sa vedem ce il mai imbarlig intre timp si bineinteles sa o vand pe asta. Maine va pun niste poze ca mi-am luat azi aparatul(era dat la cineva)...va avertizez ca masina o sa fie murdara(mereu dupa ce o spal eu incepe ploaia). |
cu 530 nu o sa fi deloc multumit!!!!!!!!!!!!!! 540..mai merge..dar daca tot vrei masina in clasa ..asta.atunci numai m5 pot sati recomand..!!! :)
|
Quote:
Seria 7 nu e masina ptr sofer(parerea mea) si eu unul nu mi-as lua asa ceva...plus ca e mai scumpa. Seria 6.........multiiiiiiiii bani. X5,X3,Z3,Z4..........nici nu ma gandesc. Z9 e frumos dar prea multiiiiiiiiiiii bani Iar de alta masina in afara de BMW tata nu vrea sa auda....asa ca seria 5 ramane |
man..serie 5 ..iibeton..cati bani vrei sa dai pe masina..iti gasesc eu masina..acuma eu nu stiu ce vrei tu..m5 ..gasesti aici la 25.000.. cu euro 3 foarte frumos..depinde ce vrei man..si eu am vrut sami iau un m5..facut frumos atunci erau mai scumpe era la 45.000 dar era facut tot de ac schnitzer...
|
Quote:
Seria 5 as vrea si eu,dar mai mult un M5....sa vad ce bani am si ce il pacalesc pe tata. Oricum....acum visez numai Ferrari......nu ca ar face orice masina de pe strada,dar numai cand am auzit sunetul produs m-am indargostit |
:lol: :lol: :lol: man..da suna frumos..ferrari..dar cu un m5 ii dai fum..poi la 25.000..iti iei un m5!! :D
|
3 Attachment(s)
Am zis ca o sa pun poze cu masina mea.....
|
2 Attachment(s)
Eu v-am spus ca e jegoasa!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning