![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
Ai grija ca te prinde radarul ;))
|
Cam suntem Off Topic dar daca tot a venit vorba de unele "chestii" si asa, as vrea sa va rog sa nu uitati un lucru important...IN CIRCULATIE SE CIRCULA (iar cursele se fac pe piste...speciale)
|
apropo de viteze, probabil trebuia sa postez in alta parte, dar aici e mai bine. se pare ca au aparut noi tipuri de radare (cu masini cu tot) care te "iau" si din mers, si pe intuneric, si din zbor, si inot, si cu spatele si cu fatza, etc
se pare ca e vorba de loganuri albe MCV, ale caror nre de inmatriculare incep cu B 18 Z**, iar l a aceste tipuri detectoarele sunt inutile. informatii am gasit AICI |
Quote:
|
Mersi de informatie, de acum inainte trebuie sa avem grija cand trecem pe langa Loganurile MCV albe.
|
Am tot auzit de ele...ms de informatzi:D
PS: Se va gasi o metoda de "ocolire";) ...sper...:???: |
Quote:
|
Quote:
|
fuge cu loganu dupa noi sau ce ? sau cum ne opreste.. o fi facand baricada , ca-n america la o vreme...
apropo , intr-o zi , eram cu dacia pe dealul balauseri-ului si stateam in parcare deoarece imi fierbea apa. si stand acolo , aud de departe o toba sport , si la cateva secunde trece un cinciar pe langa mine cu cel putin 170-180 , si dupa 2 minute , veneau loganurile fostele EIU si alalalt galben de radar , ei fugeau dupa ala. Ps cinciaru era M\\\ . M nu doar Packet M. |
Quote:
|
pe mine m-o fugarit in orash vreo 1 km jumate , ca nu ii auzeam de muzica , si i-am auzit doar cand s-o terminat melodia... mi-o dat amenda de centura desi am mers mai mult de 1 km tragand frana de mana , plus ca am trecut si calea ferata aia de la piatza armatei cu frana de mana trasa (drifT)
|
Quote:
Sa dau un pont, da nu am avut ocazia sa il probez pe mine asha ca nu pot sa zic da chiar ii adevarat...MARELE spray este defapt ficsativ de par, dai cu ala pe numar shi daca bate lumina in el straluceste in camera video a politzie. Ma repet, daca ar merge sigur treaba asta zic eu ca ar fi cea mai buna, fatza de folie care trebe lipita pe numar alea alea shi pe deasupra se vede, cu asta ai dat shi la revedere. Te opreste shi faci pe prostu "ce domnu?? eu stiu ce are...:rolleyes2 eu nu iam facut nimic uitatziva shi dumneavoastra..." Cam asta ar fi magicul spray din cate am auzit eu. Shi de noile aparate se spune de mlttt, chiar de mlt tzin minte ca am vrut sa imi cumpar prin toamna un detector shi am intrebat in stanga shi dreapta... am ajuns la concluzia ca mai bine ma las pagubas decat sa dau bani aiurea:D PS: sa vedetzi voi akm detectoare la promotzieee:nospam: |
Nu e nevoie sa va opreasca daca e zi...decat vine postasul :))) asa ca nu va agitati degeaba...poate noaptea sa scapati cumva sa umblati fara numere..:D
|
Quote:
...facem prea mlt off-topic shi poate o sa ne fie sterse posturile pacat ca eu zic ca is bune... PS: daca faza cu fixativu ar functziona, deci numa daca |
cazuri si cazuri..ca sa straluceasca trebuie sa fie soae etc...daca o iei la noroc ...nu prea ajungi departe..oricum..o sa se simta..o sa auzi la tv..nush cate pemrise luate .....asta e..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning