![]() |
Re: BZ 88 CVM
Tomita, capota a fost prelungita, da' am schimbat-o...si asta va avea bad boy look.
|
3 Attachment(s)
Aditzu1603, capota este facuta de mine, daca vrei, te pot ajuta.
Weekend-u' trecut am fost la Bucuresti si m-am intalnit cu unul din baietii de la Dacia Rally Team. Am niste poze pentru voi si un sfat prietenesc: Feriti-va de Yli! ;) |
si eu care ma asteptam ca pozele pe care le pui acum or sa fie cu alta culoare si forma la capota....:(
oricum e foarte frumoasa si sa stapanesti serios capota:) si off topic:cred ca o sa te cautam pentru inca o capota ca aia care am luat-o de la tine nu mai este:( |
Ms, da'apota de la voi nu mai este, am schimbat-o. Am luat una noua. Ce a patit capota care v-am dat-o?
|
a facut baiatu masina praf:(
|
Iar? Daca ai poze, posteaza. Daca au ramas intregi, taiatzi si voi prizele de aer de pe capota ca sa avem dupa ce sa facem altele ca nu mai am matrita. K?
|
momentan masina este in bucuresti unde a fost lovita.
o asteptam si noi sa o aduca acasa sa vedem daca mai putem scoate ceva din ea si atunci o sa te contactez sa iei matrita dupa ele daca mai sunt intregi |
K! Astept un telefon de la voi!
|
Eu nu inteleg de ce ai renuntat la capota aceea..:sad:chiar arata f bine masina cu ea..
|
Arata Bine dar iti garantez ca acuma este mult mai frumoasa:-)
|
Bogdan, capota va suporta alte modificari, eu zic ca va fi mult mai frumoasa decat ce am avut. Vei vedea.
|
despre masina numai cuvinte de lauda, iar despre tine la fel.
|
Ms pt aprecieri weed2gf! Spune-mi te rog... ne-am intalnit vreodata?
|
frumoasa masina ... am doar un singur lucru de comentat .. totul e perfect la ea dar parca nu arata bine cu stopurile bagate mai inauntru... in rest totul e bine
e doar o parere de a mea |
Fiecare cu gusturile lui tmkrf...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning