![]() |
Re: Roman
eu sterg dicutiile despre politica, ele infloresc inapoi in cateva ore :lol:
ca mesterul manole, curat ziua, apar iar noaptea :lol: |
Salut...umbla prin roman o masina mica, coupe, de culoare gri, cu nr de strainatate dar nu am apucat sa observ din ce tara este, dar suna superb si as vrea sa stiu ce model e si daca are cineva poze il rog sa ma contacteze pe pm:D
Multumesc |
1 Attachment(s)
am reusit sa aflu ce masina e:D e un Mitsubishi FTO
poza nu este facuta de mine ci de limuzina, masina fiind prezenta si prin iasi dar am vazut-o de mai multe ori prin roman strecurandu-se printre masini cu viteza:-) |
daa.. o stiu, era intr'o seara in fata la elit, eram oleaca "pilit" si ma duc la spatele ei sa vad ce model de mitsubishi e, si vad dintr'o data pe unu inalt dupa mine venind in viteza pe parea dreapta eu deja ma pregateam sa'i dau una :)) cand el sa urcat in masina si a plecat:) eu am ramas masca
|
frumos FTO
are numere de Anglia si cred ca e careva venit in vizita :) este modelul pre-facelift (an 94-96) . pana acuma in Romania din informatiile mele este al 6 -lea FTO vazut . |
4 Attachment(s)
cine are poze cu opelul omega alb modificat?
un passat mai simpatic din roman. |
Care opel omega alb ca ala din prima poza nu e opel omega :) E o mazda 6 daca diclesc eu bine
|
stiu ca e o mazda 6 si in spate un bently dar eu ma refeream la un opel omega pe care l-am vazut prin oras nu am apucat sa il pozez.mi se pare ca a fost verde pana acum daca nu ma insel.
|
ce se mai aude de comunitatea din roman ?...
|
Quote:
Quote:
|
Exista dar e mai exclusivista si cu traditie as putea spune> pt exemplificare, Romanul a scos ceva rezultate in raliuri, Karting, pe cand noi visam la asa ceva.
|
pune te rog anuntul tau aici, nu e ok sa iti faci reclama pe topicul asta.-aleks
|
morpheusmaster te-am vazut aseara la fantana , simpatica rau buburuza ta. Vinerea viitoare intentionez sa merg si io la PN, ar fi frumos daca am merge mai multi la Piatra, sunt masini frumoase si in Roman ;)
|
va asteptam :D in numar cat mai mare
|
Cu bratele deschise:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning