![]() |
Re: Ramnicu Sarat
1 Attachment(s)
Clubul "a avut loc" Adrenalin Racers ne intitulam.O parte mica din parasolare au fost puse pe masini.Pics.
|
bai javramentelor ,cand aveati de gand sa-mi spuneti si mie ca va da-ti in barci pa 4tuning ?????????????
va mierlesc |
oricum ,nici nu ati inceput bine ca v-ati si plictisit .....
de ce sunt atat de putini cei care s-au bagat in seama ? ce nu merge ? :grandmar: |
sunt curios,daca postez eu,mai posteaza cineva:lol:
|
cred ca ramai singurul care a postat Anu asta....
|
Ehe.....eu de mult vizitez aici....Si vorbeam singur.Apropo...care-i vata pe la Focsani?Se fac ceva intalniri ? Ca am fi ceva amatori sa venim incolo.
|
intruniri mai oficiale nu prea se fac.... dar in fiecare seara lumea se strange la mol in sud
deci puteti sa veniti oricand acolo... sa vorbiti cu lumea |
Deci pe aici nimic nou huh ?
|
la inceput ma gandeam ca o sa iasa ceva frumos acolo la voi la ramnic, dar daca nu e acea pasiune...sau poate e ceva si nu postati voi va asteptam la focsani cand doriti deja sunt 2 cluburi inferno motor sport si exclusive si urmeaza sa deschidem o filiala si pentru speed4u....;)
aduc orice masina din germania la comanda...nu conteaza marca, modelul, culoarea...cine e interesat prv |
mai terminati in p..a mea cu hoarcele voastre d masini.byr-ul nu fuge cu mai mult d 90 la ora
|
3 Attachment(s)
vorbea omu` cu M3....culmea...eu am auzit ca ia 91km\h....poze de asta`vara...:lol:....poate mai da cineva vre`un semn de viata....care mai aveti vlaga::???:
|
1 Attachment(s)
una tare....:drunk:
|
up de la mine...daca postati..va dau covrigi:peace:
|
pacat ca nu mai animati threadul...mobolizati-va putin si voi...ca na acum aveti permise mai multi..
|
1 Attachment(s)
pei eu si GSI vrem...dar...acum...am ramas numai 2:cry:
poate so` mai trezi lumea...:blahblah: oricum...niste poze....pana`n zapada:2gun: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning