![]() |
Re: E36 - coupe SXL
2 Attachment(s)
Quote:
evacuarea m3 :D o sa schimb finala....cu una Borla :D plus o intermediara tot Borla :D |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Garajul este interesant .
|
|
Hmmm....buna galeria de avacuare,sa o stapanesti sanatos.
Iar ca intermediara si finala...parerea mea,mergi pe Magnaflow:) |
Quote:
multumesc , stiu ca ai tai au fost serpii .... si iti multumesc din nou pentru ei eu sunt fan Borla :D ....ma gandeam la o intermediara borla si finala borla... dar astea se vor face pe viitor :D !!! |
Quote:
BURN BABY , BURN !!!!! |
Asta da sunet de BMW !!! :twisted: Abia astept sa-mi schimb si eu coaja aia de evacuare :rolleyes2
|
Dupa parerea mea e cea mai frumoasa Matza :D felicitari.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
A existat o mica problema la care s-a facut un retus , se intampla atunci cand lucrezi "cu mainile" si asta este de inteles ( eu muncind doar cu mainile si intelegand) S-a tinut de cuvant Robert si a iesit totul super ! Sunt multumit maxim si recomand cu incredere RS TUNING , chiar daca unii ii vorbesc de rau din anumite orgolii (pe care eu nu le inteleg) ! Nu stiu ce vopsea ai avut de la Robert , dar vreau sa iti spun ca la mine masina in functie de unghi nici o piesa nu este aceeasi culoare cu cea in care te uiti.....si se prezinta 5 nuante in functie de unghi (Rosu aprins , visiniu , mov , albastru si cand bate soarele perla este aurie+ un functie de unghi atunci cand bate soarele exista si un metalizat foarte puternic in substrat ) este ceva deosebit.....clar daca imi mai fac o astfel de masina , va fi aceeasi culoare ! Multumesc pentru aprecieri , nu m-a interesat niciodata sa imi returnez banii , eu fost ai mei , munciti , mi-am dorit sa o fac asa , mi-am facut si nu ma mai intereseaza cand incep altii sa vorbeasca de rau ! |
3 cuvinte am sa zic atat: MANDRIE DE MASINA!
|
1 Attachment(s)
Quote:
.......................... |
nu am mai intrat pe forumul asta de ani buni,iti stiam masina de pe fb.
stiu ca vorbeam acum vreo 4 ani cand visam eu la permis si masini si nu credeam ca ai sa mai faci vreo masina,dar asta e vis.chiar nu e nimic de comentat la masina asta e perfecta!felicitari! |
Quote:
felicitari |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning