Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe SXL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/407164-e36-coupe-sxl.html)

Marian_nebunu 22-12-14 22:52

Re: E36 - coupe SXL

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5767347)
esti nebun ca ai bagat atatia bani in ea,dar arata....nebunie:lol::lol:

.........serpi de m3..... 3.2..

evacuarea m3 :D o sa schimb finala....cu una Borla :D

plus o intermediara tot Borla :D

Marian_nebunu 24-12-14 05:51

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5767809)
.........serpi de m3..... 3.2..

evacuarea m3 :D o sa schimb finala....cu una Borla :D

plus o intermediara tot Borla :D

.....................

Sparkle_81 24-12-14 07:33

Garajul este interesant .

Marian_nebunu 08-01-15 07:14

click HD !

https://www.youtube.com/watch?v=TjoRT-F6BWU

KENZO 08-01-15 20:46

Hmmm....buna galeria de avacuare,sa o stapanesti sanatos.

Iar ca intermediara si finala...parerea mea,mergi pe Magnaflow:)

Marian_nebunu 09-01-15 09:20

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 5771442)
Hmmm....buna galeria de avacuare,sa o stapanesti sanatos.

Iar ca intermediara si finala...parerea mea,mergi pe Magnaflow:)

multumesc , stiu ca ai tai au fost serpii .... si iti multumesc din nou pentru ei

eu sunt fan Borla :D ....ma gandeam la o intermediara borla si finala borla... dar astea se vor face pe viitor :D !!!

Marian_nebunu 09-01-15 21:05

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5771518)
multumesc , stiu ca ai tai au fost serpii .... si iti multumesc din nou pentru ei

eu sunt fan Borla :D ....ma gandeam la o intermediara borla si finala borla... dar astea se vor face pe viitor :D !!!

https://www.youtube.com/watch?v=durhZolpERo

BURN BABY , BURN !!!!!

alin-007 09-01-15 21:39

Asta da sunet de BMW !!! :twisted: Abia astept sa-mi schimb si eu coaja aia de evacuare :rolleyes2

lalyus 10-01-15 01:28

Dupa parerea mea e cea mai frumoasa Matza :D felicitari.

Shobo2020 10-01-15 12:08

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5771663)

Foarte frumoasa masina! Se vede ca ai vopsit-o la Robert, omul e meserias, mi-am facut si eu un Renault la el, si a iesit bomba! Stiu cum e sa bagi o gramada de bani in masina(si sa nu ii mai scoti vreodata), dar si placerea care o ai cand mergi cu ea ...:lol: . Sa te bucuri de masina maxim si fara probleme!

Marian_nebunu 10-01-15 15:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 5771762)
Foarte frumoasa masina! Se vede ca ai vopsit-o la Robert, omul e meserias, mi-am facut si eu un Renault la el, si a iesit bomba! Stiu cum e sa bagi o gramada de bani in masina(si sa nu ii mai scoti vreodata), dar si placerea care o ai cand mergi cu ea ...:lol: . Sa te bucuri de masina maxim si fara probleme!

in ciuda unor vorbe "urate" despre Robert si Sese , eu pot afirma clar si raspicat ca sunt multumit de ceea ce au facut ei pentru masina mea...
A existat o mica problema la care s-a facut un retus , se intampla atunci cand lucrezi "cu mainile" si asta este de inteles ( eu muncind doar cu mainile si intelegand)
S-a tinut de cuvant Robert si a iesit totul super !
Sunt multumit maxim si recomand cu incredere RS TUNING , chiar daca unii ii vorbesc de rau din anumite orgolii (pe care eu nu le inteleg) !
Nu stiu ce vopsea ai avut de la Robert , dar vreau sa iti spun ca la mine masina in functie de unghi nici o piesa nu este aceeasi culoare cu cea in care te uiti.....si se prezinta 5 nuante in functie de unghi (Rosu aprins , visiniu , mov , albastru si cand bate soarele perla este aurie+ un functie de unghi atunci cand bate soarele exista si un metalizat foarte puternic in substrat ) este ceva deosebit.....clar daca imi mai fac o astfel de masina , va fi aceeasi culoare !
Multumesc pentru aprecieri , nu m-a interesat niciodata sa imi returnez banii , eu fost ai mei , munciti , mi-am dorit sa o fac asa , mi-am facut si nu ma mai intereseaza cand incep altii sa vorbeasca de rau !

NTZ03 11-01-15 09:26

3 cuvinte am sa zic atat: MANDRIE DE MASINA!

Marian_nebunu 12-01-15 11:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5771930)
3 cuvinte am sa zic atat: MANDRIE DE MASINA!

multumesc.... :D :D :D

..........................

JusT_SaY_BoBo 19-01-15 19:06

nu am mai intrat pe forumul asta de ani buni,iti stiam masina de pe fb.
stiu ca vorbeam acum vreo 4 ani cand visam eu la permis si masini si nu credeam ca ai sa mai faci vreo masina,dar asta e vis.chiar nu e nimic de comentat la masina asta e perfecta!felicitari!

mrsika 20-01-15 12:33

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5772351)
multumesc.... :D :D :D

..........................

chiar daca la noi in tara sunt gramezi de e36..cand vezi asemea masina nu poti sa zici decat WOW si repsect proprietarului pentru munca depusa in a scoate pe strada o asemenea bijuterie!

felicitari

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning