![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
|
:sad: un A6 gri metal , pe Chisinăului... prins intre un tir si o alta masina ( pe care incerca s-o depaseasca pe dreapta ) - faina masina , pacat de ea.
- desigur TIR parcat aiurea , care blocheaza o banda de mers... si foarte multe tir-uri, asta e ! - vis-a-vi de Petrom, linga CET, poate a facut cineva poze ? eu n am avut unde opri..ca faceam ( pur si simplu i-a rupt roata stga spate- de tooot + alte chestii dispărute , + ca era intrat cu partea din fata dreapta si in TIR - ul parcat ..... trist. ). Desigur A6 - zbura... si desigur cel care era depăsit...nu l a lasat sa intre pe banda 2...a preferat sa-si strice si el partea din fata dreapta..... minte de cocalar de ro ! drumuri cat mai libere vă doresc ! |
aseara in jurl orei 10 in tudor in fata la t17 a fost calcata o persoana am inteles...banueisc ca a trecut pe rosu de pe trotuar spre refugiu..
nu am vazut...eram la pim..dar am auzit ulterior duiscutiile si am vazut cand a venit salvarea... detalii ceva? |
Quote:
|
@zorro A6 este a unchiului meu o sa revin eu cu poze cu audili dar nu de la fata locului.
|
6 Attachment(s)
Am revenit cu poze
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Accident urat pe strada care duce la cimitirul "Petru si Pavel". Implicat Audi Q7 alb (cel modificat estetic cu DIA la numar) si un Clio verde. Q7-le botit urat in partea din fata, iar Clio facut praf in partea din spate. Am vazut din mers consecintele, cand coboram urcau baietii de la SMURD si Politia. Soferul din Clio era intins in masina, nu stiu daca mai era in viata.
|
Se stie ceva de un accident spre sculeni ? cica ar fi implicat un amic de-a meu ...
|
da tin sa va anunt ca miine face 1 an de zile de cind nu mai e printre noi regretatul MAX
https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4M3WIZ4 dumnezeu sa il odihneasca si sa il aiba in paza multumin ca ne veghezi de acolo din cer |
Quote:
Dzeu sa te ierte! |
Multi "au fost" amicul/prietenul celui ce a fost Siminic Maximus ! Putini au mai ramas amicul/prietenul lui Maximus! Si mai putini au venit sa aprinda o lumanare pe 17 si 18 August, dupa un an de zile de la disparitia sa!
Odihneste-te in pace Maxxutzule! |
5 Attachment(s)
accident pe sos. Nationala 46A pe 4.11.2010. eu eram pe golf 3...si loganul a patruns in intersectie fara sa se asigure...am incercat sa-l evit...dar moshu s-a incapatanat si a vrut sa-mi faca o bucurie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning