![]() |
Re: Prezentati-va masina personala.
2 Attachment(s)
bmw ul........8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ms ...monentan masian are 18 da este in lucru inca nu e gata motoru se va schimba orcum va fi un 35 sau 30 24 v..
|
Quote:
|
Quote:
|
offtopic :
3.2 megapixeli de la telefonul meu sunt destul de ok si se pot compara cu multe camere digitale normale. Piry iar te bagi in seama ca musca in .... ? calmeaza-te si nu te obosi sa imi raspunzi ca o faci degeaba. |
@nightrider
ti-am vazut masina de cateva ori acolo la sensu girator in marasti in fata la VOLKSBANK unde lucrez eu si tot am vrut sa vin odata la tine sa te intreb cate ceva, dar am sa te intreb aici masina ai luat-o in leasing? pt modificarile aduse a trebuit sa mergi la reprezentanta ? am un prieten ce vrea sa ia masina pe leasing si nu stie daca ii dau aia voie sa o modifice. am zis sa te intreb pe tine ca poate sti . Merci P.S. Frumos facuta BORA ta. |
salut, ms frumos. :) ... pai nu am cerut nici o aprobare, pur si simplu am facut-o, si am tinut piesele originale, in caz ca am prob, ;)
|
e si asta o solutie :D
ms de "sfat" :) |
|
nightrider, era doar o corectare....ca nu e aparat foto ci telefon, tu te-ai exprimat gresit de la inceput si ideea era alta, ca tu ai zis ca ai facut pozele pentru ca intamplator ai avut aparatu la tine dar defapt aparatul fiind telefonul, telefonul e tot timpul la tine......you get my point? ai vrut sa fi tu interesant ca nu-i faci poze toata ziua la masina ta si ca cazul de fata era o exceptie, avand aparatul la tine din greseala dar eu fac pariu ca telefonul e plin de poze cu masina ta....nu-i nimic gresit in asta, dar e gresit ca ai incercat sa ascunzi adevarul....eu deja ti-am citit profilul psihologic.
|
Quote:
|
Quote:
.numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning