![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Quote:
|
Quote:
|
B 96 DOG nu cel care fusese lovit de proasta cu Loganu care adormise la volan.......hmmm..>DOG looking good the Ford.............la cat de sifonat era!!!;)
|
sal....a fost o curse extraordinar...mam distrat mult si la curse si o noapte inainte...merci pentru tot....poftim, niste poze :
( Cine sunteeem? :D , si La Cine am veenit? :D ) |
salut,
bah da am auzit io eronat sau au fost ceva surprize cu un gti // subaru???? ; gti // cayene???? brgds edi |
a fost un accident o zii inainte...uitat..si daca vrea cineva poze dela plaja...scuza de off topic...
|
Quote:
|
sosirea filmata de sus:
1: https://www.youtube.com/watch?v=skk1jK3pBhE 2: https://www.youtube.com/watch?v=NkOTaC8BHVI . |
cea mai smechera idee super tare
|
Singura surpriza care a implicat un GTI cred ca a fost a mea cu mazda MPS. Oricum pe banda dinspre plaja au fost ceva probleme la plecare ("reclamate" de mai multi participanti) si cred ca asta ar fi motivul pentru care mazda nu a plecat cum trebuie si mi-a oferit avantaj.
|
8 Attachment(s)
Poze crx-urile (shadowro...cursa dintre crx violet-GL si cel alb-BV...n-am prins-o) si cele doua bertone (tox):
|
lascarica filmulete nu ai ???
|
vreau si eu filme cu pisikutza auriu cu negru si cu ursu rosu LAF ;)
|
-Vad numai cuvinte frumoase despre aceasta cursa .....asta inseamna ca cei care am municit (necontand ce scrie pe tricouri) suntem mandri.....eu unul asa sunt.....si promit ca ma gandesc la URMATOAREA CURSA :)))))))
-Daca erau grupe......mai mult ne incurcam pe o locatie asa mica si asa s au putut vedea masinile care aveau ceva de spus cu adevarat......si s au vazut. |
si cand va fi urmatoarea cursa? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning