![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/20283-oferta-speciala-aplicare-profesionista-folie-auto.html
Citeste pe topic...avem si niste folii la preturi mai mici,de asemenea autorizate R.A.R. cu garantie 3 ani! Toata operatiunea dureaza maxim 3 ore,intrucat nu se demonteaza nici geamurile si nici fetele de la usi! Poti suna la 0726 728 218 pentru o programare la unul din centrele noastre sau pentru alte detalii. ;) |
oki ms o sa te sun dupa sarbatori
|
io tias recomanda folia, pt ca o poti indeparta mai usor de pe geamuri. si se gaseste folie care sa indeplineasca shi alte roluri decat sa te protejeze de soare. ex: folia antiefractie ;)
|
va rog sa mi dati si mie o adresa exacta unde imi pot monta folie.la o firma specializata si daca se poate in bucuresti,buzau sau ploiesti...merci
|
uitate mai sus si o sa vezi ca clubbed a dat un link cu o firma care monteaza folii autorizate
|
clubbed se ocupa cu montat folie
|
clubbed cu siguranta o sa te sun si o sa ma recomand gigi galagie:)) dar mai intai sa mi iau masina.un opel astra vreau acum......cam cat m ar duce fata ,spate si luneta?
|
Si eu am aceeasi dilema, folie sau ionizare......dar din auzite am inteles mai lesne ca ionizarea, practic inseamna arderea geamului ceea ce il faCE MAI CASANT SI SA NU MAI PUNEM LA CALCUL FAPTUL CA TREBUIE DATE JOS SI AIA NU TI-L PUN LA FEL DE BINE CA IN FABRIK...............DECI EU UNUL AS ALEGE UN SERVICE AUTORIZAT SI MI-AS PUNE FOLIE..............voi ce ziceti????
|
eu iti recomand ionizaT:P cine stie poate nu o mai tii 1an masina
|
si eu zic tot folie sa-ti pui k e mult mai simplu si mai putine riscuri! si in caz k nu-ti mai plac le dai usor jos...
|
fratilor nu mai dati bani degeaba la astia sub 500 ron nu ti pune folie m am interesat eu si am gasit ieftinnnnnnnn sub 200 ron pt logan cea mai inkisa cu autorizatie cu tot contactati ma nu fac reclama sau carerinca nu aruncati cu bani
|
si ce folie foloseste baiatul ca pe mine ma intereseaza pe fata
|
lumarr dar pt fata nu are autorizatie
|
Quote:
|
bucuresti doar
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning